Neler Yeni

Elim , ayağımın kasılması?

PapaganGülsem

80+ Bronze
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2-3 yıldır bu durum oluyor. Tam süresini hatırlamıyorum. Örnek olarak : Akşam yürüyen merdivenden indikten sonraki ilk adımda veya sandalyeden kalktığımda ( bazen ) elim ayağım kasılıyor. Okulda sıradan kalktığımda , koridora çıktığımda falan da oluyor. Dün dışarıya çıktım , yine olmaya başladı. Okul zamanı evde de oluyordu ama şimdi pek sık olmuyor. Okul varken muazzam çok oluyordu artık kafayı yemiştim. Şimdi ise çok fazla olmuyor. Büyük ölçüde azaldı. Sizce nedendir?

Hormon , kan testi falan yaptırdım. Galiba bir şey çıkmamış sadece şekerim net çıkmamış onu da korona bitince yeniden yaptıracağım.

Biliyorum burası hastalık çözme yeri değil ama derdimi paylaşmak istedim. Belli olmaz belki de buradan çözerim :D.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Aynısı bende de oluyor fakat sadece ayak bölgesinde. Bilgim yok dostum :(

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şaka bir yana ailenize açıp doktora göründünüz mü hiç?

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2-3 yıldır bu durum oluyor. Tam süresini hatırlamıyorum. Örnek olarak : Akşam yürüyen merdivenden indikten sonraki ilk adımda veya sandalyeden kalktığımda ( bazen ) elim ayağım kasılıyor. Okulda sıradan kalktığımda , koridora çıktığımda falan da oluyor. Dün dışarıya çıktım , yine olmaya başladı. Okul zamanı evde de oluyordu ama şimdi pek sık olmuyor. Okul varken muazzam çok oluyordu artık kafayı yemiştim. Şimdi ise çok fazla olmuyor. Büyük ölçüde azaldı. Sizce nedendir? ,

Biliyorum burası hastalık çözme yeri değil ama derdimi paylaşmak istedim. Belli olmaz belki de buradan çözerim :D.
Röntgen + tomogrofi %90 sonuç verecektir. Tamamen tavsiyem doktor. Bilgim dahilinde olsa bile görmeden kimse yorum yapamaz bence.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Beyni olabildiğince yüksek tut, sonradan bi 5 parmak daha eklersin. Ama 3466 Mhz olanı seç kesinlikle.
Aslında kulaktan kısılarak daha güzel bir burun alınabilir hocam. Sarışınlık da eklersiniz ama fiyat artıyor.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Evet 2 saniyelik bişi çok kafama takmıyorum açıkçası ama inkarda edemem.
Bende çok takmamaya çalışyordum ama dışarıya çıkınca veya okulda çok sık oluyor. Bir de ben kendimi aşırı kasan biriyim. Ne kızlar ile rahat konuşabilirim ne de başkası ile rahat iletişime geçebilirim. Çok kasıyorum nedense. Kelimeleri yutuyorum falan. Söyleyeceklerimi düşünüp önceden söylüyorum o zaman da ufak çaplı kekeliyorum. Galiba bunları psikoloğa önceden söyleseydim güzel olabilirdi.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Röntgen + tomogrofi %90 sonuç verecektir. Tamamen tavsiyem doktor. Bilgim dahilinde olsa bile görmeden kimse yorum yapamaz bence.
Bu röntgen ve tomografi yalan. Normalde tıpa hiç karşı çıkmam ama dışarıdan bile fark edilebilen fiziksel sorunlarım ( iç organlarımla ilgili sonradan oluşmuş) bu makinelerde çıkmıyor! Ya doktorum kör ya da ben o yüzde 10 içindeyim.

Bu arada bacak kasılması için spor yapmak iyi gelebilir, bana gelmiştir.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Evet 2 saniyelik bişi çok kafama takmıyorum açıkçası ama inkarda edemem.
Bir hastalık olabilir hocam. Doktara görünün derim. Erken tedavi olursunuz iyi olur. Belki ileride artar ve sizin için büyük sorun olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom