Arama sonuçları: *

1. R

Askerlik Yapmadan Çalışabileceğim işler

üniden yeni mezun oldum stajımı tammaladım yeni 6 ay kadar çalışıp kpss ye hazırlanmak istiyorum bu sürede çalışabileceğim işler arıyorum yaşadığım yer istanbul silivri 21 yaşındayım sigortamı yapsın asgeriden biraz fazla olsun yeter maaşı birde benim hayatımı almasın garsonluk gibi yada...
  2. R

Nasıl ünlü olabilirim?

kusura bakmada böyle saçma bi soru hiç görmemiştim nasıl mı ünlü olursun bir yeteneğini sergilersin , bir fikrin olur daha önce yapılmamış bir şey yapar ve iyi pazarlarsın veya tiktok dilencisi gibi bişi olursun her yoruma " kanalıma abone olurmusunuz lütfen liseye gidiyorum aileme destek olmak...
  3. R

nays hesabı açtım numara verene 20 tl kazandırayım

pü keşke öyle yapsaydım :(
  4. R

nays hesabı açtım numara verene 20 tl kazandırayım

boşa gitmesin maksat
  5. R

Yabancı Bir Numara Yazdı 60tl geldi

senden para iseyene kadar rp yap ( şühpeli bi link gelirse tıklama telefondan özellikle pc den anti virüsü aç güvenli modda gizli sekmeden linki yaz )
  6. R

Tıraş sonucunda dudak kanarsa bir şey olur mu?

bi taş vardı neydi o ya berberlerde olur hep kanayan yere sürterler unuttum adını 1691653868 kan taşıymış
  7. R

Binance güvenilir mi?

kazançların düşmesinde bir sebep varmı yoksa bezen düşüyor mu böyle
  8. R

Binance güvenilir mi?

kripto işi ile uğraşanlar varmı aramızda bi ara çok ses getirmişti sanki artık insanlar çok ilgi göstermiyor kazançlar mı düştü piyasamı durgun anlamadım
  9. R

Devlette Staj yapan varmı ?

dikkatli okuduysan "Zorunlu Staj" kısacası yapmak zorundayım ve evet para almasam burda yapmazdım zaten zorunlu olarak zamanımı alıyor ve onlar için memur işi yapıyorsun + olarak benim burda staj yapmam beni 1 adım öteye taşımıyor sebep şu istediğim kadar iyi stajer olayım beni işe alma gibi...
  10. R

ayıptır söylemesi devlette staj yapmak o kadar etkisiz bi olay ki cv filan boş iş cidden devlette staj yapmanın cv ne aşırı az etkisi var verdiği emeğe yazık ben zorunlu staj yaptığımdan katlanıyorum yoksa değmez
  11. R

En fazla ne kadar dolandırıldınız?

kredi mi banka mı
  12. R

evet şehir dışından gelenler zararlı bile çıktı ki günlük 30tl yemek parası kesiyor ayda 600 tl sgk da yemek yediğin iin maaşından kesiliyor kaldı 2800 yol parasını da çıkarrısan hadi kalsın 2000 1 bardak çay 2 tl günde 2 çay içiyorsan diyelim ayda 80 onuda düş 1800 tl maaş tabi başka hiçbir...
  13. R

nasıl kurtardın daha çok merak ettim
  14. R

evet %30 diyorlar bizim insan kaynakları şefi ile konuştum az önce moladan çıkarken gördüm %30 diyor oda seçim vaadi gibi bişi olmuş o asgeri ücret olayı :D
  15. R

Ulusal staj Programı maaş veriyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjde kapsamında kamu kurumlarında Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapan gençlere ise asgari ücret ödeniyor.25 Haz 2023 bu olay çok yanıltıcı o yüzden bitiren birine sorayım dedim ama herhalde 100 kamu...
  16. R

sen nerde yaptın staj 1691573826 benim işim çok rahat ya 8.30 5 arası günde max 3 4 saat sağlam iş oluyor kalanı zamanı beklemek
  17. R

haydaa bak bu üzdü :D
  18. R

valla o zaman bu asgeri ücret onayı ne alaka anlamadım heryerde devlette asgeri ücret alıcaksın yazıyor icrata gelince %30
  19. R

Selamlar üniversite son sınıf öğrencisiyim stajımı yapıp mezun olacağım sgk da staj yapıyorum, staja başlayalı 20 gün oldu ayın 15 inde yatıcak maaşlar ama insan kaynaklarına sormaya utanıyorum yakın zamanda devlette staj yapan biri varsa bilgi verebilir mi "devlet stajer öğrencileri maaşı "...
  20. R

ynalış hatıralmıyorsam lise 1 e gidiyordum türkiyede elektronik sigara yeni yeni popülerleşmeye başlamış herkes hevesli benim o zamanlar harçlığım aylık 200tl sigara içiyorum ama param artıyor böyle kenara koymuşum 100tl olmuş sonra 200 harçlık ile elektronik sigara almak için bi bayıldım elime...
Top Bottom