Neler Yeni

Nasıl ünlü olabilirim?

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Bir kanalım var 84 abonelik -> Kanalım
Ama bu kanalın pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl ünlü olurum?
@Prmy @Halsiz @Realhas the Great @Gizemss @Windows 10 Aşığıyım @Windows Vista Aşığı
kusura bakmada böyle saçma bi soru hiç görmemiştim nasıl mı ünlü olursun bir yeteneğini sergilersin , bir fikrin olur daha önce yapılmamış bir şey yapar ve iyi pazarlarsın veya tiktok dilencisi gibi bişi olursun her yoruma " kanalıma abone olurmusunuz lütfen liseye gidiyorum aileme destek olmak için ehe" gibi şeyler yazık kendini yerin dibine sokup 150 abone de olabilirisin ama gururundan önemli olduğunu sanmam bi yeteneğin yada bi girişimin ile ünlü olursun onun dışındakiler dilenciden farkı yok gözümde

3.George

80+ Bronze
İnstagram, tiktok, youtube shorts gibi yerlerde ünlü olmak çok daha kolay. Oralardan bir şeyler üretmeye çalışabilirsin.

Rulep

80+ Gold
Seni neden takip etsinler bunun cevabını ver müzik ile ilgileniyorsan bir sürü ilgilenen var

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün Akciğer
Instagram
ognakcgr
Kanalını inceledim, bence müzik kanalı olabilir ve bu yönde ilerleyebilirsin. Daha güzel kapak fotoğrafları tasarlayabilir dikkat çekici olabilirsin, sürekli video atmak zorunda değilsin bir tane gerçekten uğraşarak çekimine sesine dikkat ederek video çek, editle ve onu insanlara paylaştır. Barış Akarsu'nun dediği gibi Tek bir şey ol, en iyisini ol. Başarılar dilerim.

Kara*

80+ Silver
Ali Ertuğrul nasıl ünlü oldu?😂
Bal kaymakçı aç ünlü ol. Veya git başka yerlere al eline kamerayı sok milletin gözüne, acılı çiğköfte yedir yanarken üstüne patlat bi soru daha nasıl olmuş diye hadi sıkıyorsa iyi demesin görelim. Eskiden tutuluyordu şimdi max 200-300K izleniyor (abonesine göre az) özellikle 5-6 yıl önceki içerikleri bazıları berbattı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Bir kanalım var 84 abonelik -> Kanalım
Ama bu kanalın pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl ünlü olurum?
@Prmy @Halsiz @Realhas the Great @Gizemss @Windows 10 Aşığıyım @Windows Vista Aşığı
LoL videoları çek
Kanser olma (opsiyonel)
Şaka bi yana kapak fotoğrafı falan tasarlamak daha çok kişiyi çeker benim kanaldan inceleyebilirsin;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,858
Üyeler
167,728
Son üye
memird59
Top Bottom