Neler Yeni

Nasıl ünlü olabilirim?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Sherlockholmes12

80+ Bronze
YouTube den ünlü olunca ne olacakki hem YouTubeden ne kadar ünlü olabilirsin ki en fazla ama yeteneğin var bunun üzerine git belki ilerde sana oradan bir kapı açılır

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,854
İsim
Mert Can Ergün
Tiktokta dilencilik yap zenginsin

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu

The Semih

80+ Gold
Çok basit, karakterini satman lazım. İnsanların merak edeceği videolar çekmen lazım, Dopamin TR insanını ele geçirdiği için kısa videolar çekmen lazım ve hiçbirinin mantıklı olmaması lazım çünkü insanımız bundan zevk alıyor :D

Mantıklı videolar çekersen izlenmen imkansız.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58

SnareEcho

80+ Silver
Lol videoları çekme valo çek çekiliş yap insanlara para dağıt peşinden koşarlar
Abi ben müzisyenim hem oyun oynamayı sevmiyorum fazla. Max Brawl Stars oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok basit, karakterini satman lazım. İnsanların merak edeceği videolar çekmen lazım, Dopamin TR insanını ele geçirdiği için kısa videolar çekmen lazım ve hiçbirinin mantıklı olmaması lazım çünkü insanımız bundan zevk alıyor :D

Mantıklı videolar çekersen izlenmen imkansız.
Evet mesela Squid Game videosu attım 3k izlendi. Adam akıllı bateri videosu attım Max 500 izlendi. Millet saçma sapan şeyleri beğeniyor.

Burda bu abinin etiketlemediğin için söylemicem.
@Hipermario bak etiket attım
fazla beklentim yok ama deneyeyim şansımı

Evet ünlü. Hayallerim var ve bunlardan biri de bu. Bir problem mi var?

Tiktokta dilencilik yap zenginsin
Boktan insan olamam kusura bakma dostum 😊

Video çek. Bu videoların kesitlerini Shorts Reels ve Tiktok'ta paylaş.
Video içeriğin popüler müzikleri çalmak olabilir.
Arkada misal Rammstein Deutchland çalıyor. Bateri hariç bütün enstrümanların sesi geliyor. Bateri boşluğunu da sen doldur.
Bunun gibi bir video bu yolun başlangıcı olabilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Zepett8

80+ Bronze
Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Bir kanalım var 84 abonelik -> Kanalım
Ama bu kanalın pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl ünlü olurum?
@Prmy @Halsiz @Realhas the Great @Gizemss @Windows 10 Aşığıyım @Windows Vista Aşığı
Kanalına cidden güzel edit videoları çek. Mapper videoları falan olur futbol videoları. Bunları shorts atıp belli bi kitle toplayınca normal video atmaya başlarsın. Örnek: https://www.youtube.com/channel/UC9eRVH8rtLkWcwhdxus55vg

Abi ben müzisyenim hem oyun oynamayı sevmiyorum fazla. Max Brawl Stars oynuyorum.

Evet mesela Squid Game videosu attım 3k izlendi. Adam akıllı bateri videosu attım Max 500 izlendi. Millet saçma sapan şeyleri beğeniyor.

@Hipermario bak etiket attım
fazla beklentim yok ama deneyeyim şansımı

Evet ünlü. Hayallerim var ve bunlardan biri de bu. Bir problem mi var?

Boktan insan olamam kusura bakma dostum 😊

Bunun gibi bir video bu yolun başlangıcı olabilir mi?
Evet bu video başlangıç olabilir.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Bir kanalım var 84 abonelik -> Kanalım
Ama bu kanalın pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl ünlü olurum?
@Prmy @Halsiz @Realhas the Great @Gizemss @Windows 10 Aşığıyım @Windows Vista Aşığı
Mevcut kanal üzerinden yürüyecek olursan şuan daha iyi yapılabilecekler: video kapak fotoğrafları, kamera açısı. Sosyal medyada Instagram ve YouTube sosyal medyada yükselmek için en imkan olan platformlar. Twitch çok daha zor ve şans da istiyor.

Kanalda çok farklı tarzda şeyler bulundurma, müzik üzerine yürü. Farklı bir alan için başka kanal açabilirsin. Biraz daha sık video yüklemeye çalışabilirsin ama sırf nicelik için niteliği düşürmek daha çok zarar verir. Kalite düşürmeden, kendini geliştirmeye devam ederek yapmak lazım.

İçerik üreticiliğinde açık fikirli olmak, farkını ortaya koymak çok öne atar. Özgün bir şeyler yapmak kanala çok değer katar.
Bakış açısı katsın diye şunlara bakabilirsin bateri alanında takip ettiğim en özgün kanallar:
-Buckets the Drummer, banyoda kovayla cover yapıyor, performansı çok iyi. Maskeyle gizemini koruyor.
-Aaron Paulsen: Bageti şapkaya bantlayıp elinde gitar çalarken kick drum ve crash vurabiliyor harika iş yapıyor.

No One Knows - Buckets the Drummer

Black Betty - Aaron Paulsen
Black Betty baya seviyorum ilk defa vokal olan bunu gördüm videodan çıkamıyorum

Onun dışında başka şey düşünürsen oyunculuk ajanslarına yazılmak olabilir yapılabilecekler arasında.

Son düzenleme:

SnareEcho

80+ Silver
Mevcut kanal üzerinden yürüyecek olursan şuan daha iyi yapılabilecekler: video kapak fotoğrafları, kamera açısı. Sosyal medyada Instagram ve YouTube sosyal medyada yükselmek için en imkan olan platformlar. Twitch çok daha zor ve şans da istiyor.

Kanalda çok farklı tarzda şeyler bulundurma, müzik üzerine yürü. Farklı bir alan için başka kanal açabilirsin. Biraz daha sık video yüklemeye çalışabilirsin ama sırf nicelik için niteliği düşürmek daha çok zarar verir. Kalite düşürmeden, kendini geliştirmeye devam ederek yapmak lazım.

İçerik üreticiliğinde açık fikirli olmak, farkını ortaya koymak çok öne atar. Özgün bir şeyler yapmak kanala çok değer katar.
Bakış açısı katsın diye şunlara bakabilirsin bateri alanında takip ettiğim en özgün kanallar:
-Buckets the Drummer, banyoda kovayla cover yapıyor, performansı çok iyi. Maskeyle gizemini koruyor.
-Aaron Paulsen: Bageti şapkaya bantlayıp elinde gitar çalarken kick drum ve crash vurabiliyor harika iş yapıyor.

No One Knows - Buckets the Drummer

Black Betty - Aaron Paulsen
Black Betty baya seviyorum ilk defa vokal olan bunu gördüm videodan çıkamıyorum

Onun dışında başka şey düşünürsen oyunculuk ajanslarına yazılmak olabilir yapılabilecekler arasında.
Abi senle bir ara bir karate maçı olayı konuşmuştuk hatırlarsın belki. Şimdi çaktırma da. O 2 kişiden birini Mr. Beast yaparsak ve bu plan tutarsa konuyu açmamdaki amaç olur mu?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Lyrics videoları tutuyor genelde, hit olmuş veya, olmasını öngörülen şarkıların lyrics halinde erkenden paylaşırsan tutar. Edit yapıp TikTok, Shorts, Reels gibi platformlar'da paylaşabilirsin. Türkiye değil Globale hitap et, ben öyle yapıyorum.

Konudan bağımsız ama the uncanny counter izleyen var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,592
Üyeler
164,027
Son üye
Custolive
Top Bottom