Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Adam sanat icra ediyor dediğine bak boș çarsınOnlyf*an açarak paraya para demezsin
Adam sanat icra ediyor dediğine bak boș çarsınOnlyf*an açarak paraya para demezsin
Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Bir kanalım var 84 abonelik -> Kanalım
Ama bu kanalın pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl ünlü olurum?
@Prmy @Halsiz @Realhas the Great @Gizemss @Windows 10 Aşığıyım @Windows Vista Aşığı
Burda bu abinin etiketlemediğin için söylemicem.Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Sizce nasıl ünlü olurum?
@Prmy @Halsiz @Realhas the Great @Gizemss @Windows 10 Aşığıyım @Windows Vista Aşığı
Abi ben müzisyenim hem oyun oynamayı sevmiyorum fazla. Max Brawl Stars oynuyorum.Lol videoları çekme valo çek çekiliş yap insanlara para dağıt peşinden koşarlar
Evet mesela Squid Game videosu attım 3k izlendi. Adam akıllı bateri videosu attım Max 500 izlendi. Millet saçma sapan şeyleri beğeniyor.Çok basit, karakterini satman lazım. İnsanların merak edeceği videolar çekmen lazım, Dopamin TR insanını ele geçirdiği için kısa videolar çekmen lazım ve hiçbirinin mantıklı olmaması lazım çünkü insanımız bundan zevk alıyor
Mantıklı videolar çekersen izlenmen imkansız.
@Hipermario bak etiket attımBurda bu abinin etiketlemediğin için söylemicem.
Evet ünlü. Hayallerim var ve bunlardan biri de bu. Bir problem mi var?ünlü mü
Boktan insan olamam kusura bakma dostumTiktokta dilencilik yap zenginsin
Video çek. Bu videoların kesitlerini Shorts Reels ve Tiktok'ta paylaş.
Video içeriğin popüler müzikleri çalmak olabilir.
Arkada misal Rammstein Deutchland çalıyor. Bateri hariç bütün enstrümanların sesi geliyor. Bateri boşluğunu da sen doldur.
Kanalına cidden güzel edit videoları çek. Mapper videoları falan olur futbol videoları. Bunları shorts atıp belli bi kitle toplayınca normal video atmaya başlarsın. Örnek: https://www.youtube.com/channel/UC9eRVH8rtLkWcwhdxus55vgArkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Sizce nasıl ünlü olurum?
Evet bu video başlangıç olabilir.Abi ben müzisyenim hem oyun oynamayı sevmiyorum fazla. Max Brawl Stars oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet mesela Squid Game videosu attım 3k izlendi. Adam akıllı bateri videosu attım Max 500 izlendi. Millet saçma sapan şeyleri beğeniyor.
@Hipermario bak etiket attım
fazla beklentim yok ama deneyeyim şansımı
Evet ünlü. Hayallerim var ve bunlardan biri de bu. Bir problem mi var?
Boktan insan olamam kusura bakma dostum
Bunun gibi bir video bu yolun başlangıcı olabilir mi?
Mevcut kanal üzerinden yürüyecek olursan şuan daha iyi yapılabilecekler: video kapak fotoğrafları, kamera açısı. Sosyal medyada Instagram ve YouTube sosyal medyada yükselmek için en imkan olan platformlar. Twitch çok daha zor ve şans da istiyor.Arkadaşlar ciddi soruyorum konuya gelip boş boş şeyler yazmayın. Nasıl ünlü olurum?
Sizce nasıl ünlü olurum?
Abi senle bir ara bir karate maçı olayı konuşmuştuk hatırlarsın belki. Şimdi çaktırma da. O 2 kişiden birini Mr. Beast yaparsak ve bu plan tutarsa konuyu açmamdaki amaç olur mu?Mevcut kanal üzerinden yürüyecek olursan şuan daha iyi yapılabilecekler: video kapak fotoğrafları, kamera açısı. Sosyal medyada Instagram ve YouTube sosyal medyada yükselmek için en imkan olan platformlar. Twitch çok daha zor ve şans da istiyor.
Kanalda çok farklı tarzda şeyler bulundurma, müzik üzerine yürü. Farklı bir alan için başka kanal açabilirsin. Biraz daha sık video yüklemeye çalışabilirsin ama sırf nicelik için niteliği düşürmek daha çok zarar verir. Kalite düşürmeden, kendini geliştirmeye devam ederek yapmak lazım.
İçerik üreticiliğinde açık fikirli olmak, farkını ortaya koymak çok öne atar. Özgün bir şeyler yapmak kanala çok değer katar.
Bakış açısı katsın diye şunlara bakabilirsin bateri alanında takip ettiğim en özgün kanallar:
-Buckets the Drummer, banyoda kovayla cover yapıyor, performansı çok iyi. Maskeyle gizemini koruyor.
-Aaron Paulsen: Bageti şapkaya bantlayıp elinde gitar çalarken kick drum ve crash vurabiliyor harika iş yapıyor.
No One Knows - Buckets the Drummer
Black Betty - Aaron Paulsen
Black Betty baya seviyorum ilk defa vokal olan bunu gördüm videodan çıkamıyorum
Onun dışında başka şey düşünürsen oyunculuk ajanslarına yazılmak olabilir yapılabilecekler arasında.