Mesut Yılmaz
80+ Bronze
Adam gibi adamdır hepsiEvet değiller.
Adam gibi adamdır hepsiEvet değiller.
Büyüyünce anlarsın kardeşimSana bişe sorcam. Benim Korece alfabesinde takıldığım bir konuda niye beni aşağıladın. Niye açtığım konuya kahkaha emojisi attın?
Annen haklı knk anneni dinleArkadaşlar ben Barbie filmine gitmek istiyorum. Babam şehir dışında bu yüzden ikna etmem gereken tek kişi annem. Annem filmin çok saçma olduğunu söyleyerek beni götürmek istemiyor. Annemi nasıl Barbie'ye gitmek için ikna ederim?
@DarkNest @Realhas the Great @Windows 10 Aşığıyım @Halsiz @Prmy
12 yasında yetişkin içerikli site kurduk zamanında dostum hızlı yaşa erken ölYanlış Anlicaksın Beni Boşver Hani Birazdaha Büyük Kişiler Varya Forumda Senin Yaşını Öğrenince Garipsedim
Bay olgun @F4IRFL4YEn İyisini Yapıyorsun Boşver Biraz Daha Olgun Kişilerle Takıl Bu Arada Kız Mısın Erkek Mi
kaçArkadaşlar ben Barbie filmine gitmek istiyorum. Babam şehir dışında bu yüzden ikna etmem gereken tek kişi annem. Annem filmin çok saçma olduğunu söyleyerek beni götürmek istemiyor. Annemi nasıl Barbie'ye gitmek için ikna ederim?
Telefondan izle ?Arkadaşlar ben Barbie filmine gitmek istiyorum. Babam şehir dışında bu yüzden ikna etmem gereken tek kişi annem. Annem filmin çok saçma olduğunu söyleyerek beni götürmek istemiyor. Annemi nasıl Barbie'ye gitmek için ikna ederim?
Olgunsun diye canim.neden öyle dedin ki hocam şimdi
öyle olsun hocam pekiOlgunsun diye canim.