oda çok güzel değil hocam üstelik eski evrende olma ihtimali var boş paraAnnenin sözünü dinle, rezalet film. Blue Beetle girebilirsin.
hocam şahsen güzel bir film değil hatta ben sırf para kazanmak için yaptıklarını düşünüyorum çünkü oyuncular dışında pekde para harcanmamış gibi yani onu övmek diğer filmlere hakaret olur sırf rekabetten kazandı bu film hikayeside aşırı güzel değil12 yaşındayım knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende saçma olduğunu biliyorum ama herkes çok övüyor.
aslında galaksinin koruyucuları var paribuda ama bugün sonReis bu aylarda vizyonda güzel film yok, zaten blue beetle çerezlik film ama izlenebilir.
Hocam bütçesi fazladır Uluslararası renk kıtlığı çıkmış.hocam şahsen güzel bir film değil hatta ben sırf para kazanmak için yaptıklarını düşünüyorum çünkü oyuncular dışında pekde para harcanmamış gibi yani onu övmek diğer filmlere hakaret olur sırf rekabetten kazandı bu film hikayeside aşırı güzel değil
Yarın Gran Turismo filmi vizyona giriyor ona git
Hocam bütçesi fazladır Uluslararası renk kıtlığı çıkmış.
Arkadaşlar şimdi film güzel mi kötü mü diye karşılaştırmak yerine ikna etme taktiği verseniz nasıl olur?
o yalan haber zaten filmdeki tek pembe kullanımı yaptırdıkları kıytırık vilalar ve belkide kıyafet onun dışında çok renk kullanımı olacağını sanmıyorum hatta yeşil renk kullanıp cgi yapmışda olabilirlerHocam bütçesi fazladır Uluslararası renk kıtlığı çıkmış.
Arkadaşlar şimdi film güzel mi kötü mü diye karşılaştırmak yerine ikna etme taktiği verseniz nasıl olur?
Hocam engelli taklidi yap bu çocuk hasta üzülmesin diye götürür o zamanHocam bütçesi fazladır Uluslararası renk kıtlığı çıkmış.
Opınhaymıra git ama yanında ailen olmasın (opsiyonel)Arkadaşlar ben Barbie filmine gitmek istiyorum. Babam şehir dışında bu yüzden ikna etmem gereken tek kişi annem. Annem filmin çok saçma olduğunu söyleyerek beni götürmek istemiyor. Annemi nasıl Barbie'ye gitmek için ikna ederim?
@DarkNest @Realhas the Great @Windows 10 Aşığıyım @Halsiz @Prmy
Opınhaymır mükemmel fevkalade yeni isimOpınhaymıra git ama yanında ailen olmasın (opsiyonel)