senden para iseyene kadar rp yap ( şühpeli bi link gelirse tıklama telefondan özellikle pc den anti virüsü aç güvenli modda gizli sekmeden linki yaz )Yaklaşık 1 saat önce 95li bir numara yazdı Part time çalışma istermisiniz dedi bende yalandan evet dedim 3 videoyu begendirdi ve şuanda 50 TL para Attilar ibana tahminim dolanidiricilar ne yapayım sizce
Dolandırıcılar tabii ki.Yaklaşık 1 saat önce 95li bir numara yazdı Part time çalışma istermisiniz dedi bende yalandan evet dedim 3 videoyu begendirdi ve şuanda 50 TL para Attilar ibana tahminim dolanidiricilar ne yapayım sizce
Hocam iddaya bastım direk haydan gelen huya gitsinAldığın parayla kal derim devamında senden para isterler büyük ihtimalle. Acaba attıkları parayı geri alabiliyorlar mı ya da sıkıntısı oluyo mu?
Evet şimdi vip muhabbeti açmaya başladılarDolandırıcılar tabii ki.Webtekno'nun bu konu üzerine bir videosu mevcut sizden para yatırmanızı isteyecekler büyük ihtimalle engelleyip geçmenizi öneririm.
Hocam, böyle böyle dolandırıyorlar. Önce yem atıyorlar, yemi yiyenlerden daha fazlasını istiyorlar, siz de güveniyorsunuz. Sonra eldekinden de oluyorsunuz.Hocam iddaya bastım direk haydan gelen huya gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet şimdi vip muhabbeti açmaya başladılar