Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Benden Ses Sanatçısı Olur Mu? :D

Geniz eti veya burun tıkanıklığı var gibi sesin çıkmış. Ayrıca sesi neyden kaydediyorsan az da hışırtı var arkada oda etkiliyor. Birah daha dene en iyilerini buraya at. Suan acemi işi olmuş 2.ses denemen için yazdim
  2. serkankrky38

Yaşadınız en kötü dönem

Hocam yogunbakım hemsiresiyim. Her turlu tedaviyi uygulamayi gecirip duzelmissiniz masallah . Yukardq okuduklarimin hepsini bolca yaptigim/gordugum icin soyluyorum en az 1.5 yillik surec bunlarin duzelmesi.
  3. serkankrky38

Cüce Kedim Fıstık Nasıl

Boyle olmazki bi boydan foto istiyorum. 1 de oyun videosu. 3 5 tanede sevimli hali fotosu :)
  4. serkankrky38

Diş teli çıktıktan sonra dişler bozulur mu?

16 yasinda fln taktirmistim ozaman 20 likler yoktu. Bendede 20 lik cikmadi hala bir miktar etin icinde duruyorlar lakin benim cene tellerden dolayi genis ve sorun olmadigindan oyle duruyorlar. Yada belki cikti ama dedigim gibi bir miktar etin arasinda duruyorlar. Dis telo yaptirinca o taraflarda...
  5. serkankrky38

Diş teli çıktıktan sonra dişler bozulur mu?

Bende dis teli taktirmistim. Bundan yaklasik 7 sene once dis teli bende herhalde 2 sene durdu diye hatirliuorum tam emin degilim. Ondan sonra disimin onundeki distelleri alindi sadece disimin arka tarafindaki teller dursun dediler 2 3 sene daha . Gecen sene ic telleri aldirmak icin gittigimde...
  6. serkankrky38

Aula F75 Klavye Satışı Hakkında öneri

Buyuksehirdeyseniz satmaniz kolay 1.5k ya elden teslim verebilirsiniz. Kucuksehirdeyseniz satmaniz zor olacaktir mecbur kargolatacaksiniz. Istanbuldaysaniz en rahat satacaniz yer orasi olurdu :)
  7. serkankrky38

Bugün bir kızdan zina teklifi aldım reddettim.

Forum forumluktan çıktı. Whatpadd hikayelerine dönüşüyor resmen... :)
  8. serkankrky38

Dolar 9 tl ye dayandı

4 yıl önceki konuyu horlatmissin :) başlıkta 8 tl yi görünce shitpost delan sandım ama değilmiş.
  9. serkankrky38

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

Tom ve Jerry izlerken aslında tom un suçsuz olduğu ve jarryin tam bir hain olduğunu anladığım zaman :)
  10. serkankrky38

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

Aklına takılan ne varsa üşenmeden sor .o işi öğrenmeden kalkma. Öğrenmede ilerleyin elinden al işi o sana bakarken sen yaptı pekissin. Azarı bol bol yicen ama herseyi öğretebilir. Sabırlı ol ve eline koluna yapış adamin
  11. serkankrky38

17 Yaşındayım ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Shaco oynarsa morali yerine gelir ama bu seferde takımı ve rakibi delirtir. 1 kişiyi kurtarcaz diyede 9 kişiyi krize sokmakta ne bilim :)
  12. serkankrky38

Vergi'den Kaçınılır mı???

Banka resmi altında aklıma key and peele nin videosu geldi İngilizcesi atiorum ama illaki tr altyazili bulursun bir yerden
  13. serkankrky38

Ada güzelmiş :) simdi ne sıcaktır oralar. Ne güzel yaşanılır o adada keşke gidebilsek:))
  14. serkankrky38

Arcane'in sonunu begendiniz mi

Sezon bittiyse izlemey başlıca. Bittimi?
  15. serkankrky38

Yokmu bir dc nicki vpn yle konusun anlaşın :)
  16. serkankrky38

Ne istediği belirsiz bir kızı sevdim

+25 yas 0 ilişki var mı arttıran :)
  17. serkankrky38

Yapacak hiçbir şeyim kalmadı

Fazla konuşma istersen. Senin bu hayatinin aynisinin üzerine birde şöyle söyleyeyim. Kpssde puan alıp hastanede hemsire olarak çalıştıktan sonra 4 sene boyunca yine sevgilim olmadı yine asosyalim. Günde 8 saat ekran süresi wildrift instagram youtube ve anime film izleme binlerce bölüm anime...
  18. serkankrky38

Şarkı önerebilir misiniz

Vendredi sur mer
  19. serkankrky38

Yetenek Nereden Temin Edilir?

Kusura bakma ama genel olarak turk genci yetenekleri kesfedilmeden hayatı yaşamak zorunda kaldığı için her zaman torpulenmis olarak kalmaya devam ediyor. Çocukluktan aile ve okul eğitimi ile kesfedebilirsin anca yeteneğini veya büyüdükçe sonra ekonomik kazancın olur ondan sonra belki . Turkiyede...
Top Bottom