Arama sonuçları: *

1. sveaz

dolar mı almalıyım yoksa hisse mi

kankam viop ve kaldıraçtan uzak dur yatırım fonlarını alman aslında senin için daha mantıklı olabilir
  2. sveaz

dolar mı almalıyım yoksa hisse mi

dostum amerika borsasından hisse almanı tavsiye ederim dolar olarak tutacaksan paranı
  3. sveaz

geleceğim ile ilgili kafam karışık

dostum bölümün ile alakalı söyliyeyim bence 2 yıllık okuyup cnc programlarını çizebilirsin çok iyi para var ve türkiyede cidden iş olanağı da fazla ama şahsi görüşümü sorucak olursan bence 1 yıl mezuna bıraksan bile makine mühendisliği bölümüne gitmen veyahutta mekatronik
  4. sveaz

Direksiyon setleri neden bu kadar pahalı :(

kendi direksiyon setimi yapmış birisi olarak bir direksiyon setini yapmak için yapılan malzemeler çok pahalı birde yapılması için ciddi arge çalışılması gerekiyo ki firmalar uzun süre bozulmayacak ürünler yapmak zorundalar içine sağlam encoder koymak istese zaten şöyle bi 30 dolar civarı ediyor
  5. sveaz

Fırat Üniversitesi neden bu kadar düşük sıralama istiyor?

kanka kocaeli gibi istanbula yakın bir yer ile elazığdaki bir yeri mi karşılaştırıyorsun ben mi yanlış anladım?
  6. sveaz

Yks ye Çalışmaya Başlayacağım Sıfırdan nasıl İlerleyeyim

kankam yks den yeni çıkmış birisi olarak ilk önceliğin tyt yi bitirmek olsun ne kadar erken bitirirsen o kadar hızlı ayt ye geçersin en geç yılbaşına kadar ayt ye geçmiş ol senin en çok sıralamanı etkileyecek yer ayt benim tyt gerçekten çok iyiydi ama ayt mat ve ayt kimya kötü geldi fizik ile...
  7. sveaz

Neredeyse hiç kitap okumamış birine yardım & öneri

hocam günümüz dünyasında kitap için çok fazla alternatif var gerçekten kitabın yararlarını biliyorum fakat 100 küsür sayfalık bir kitabı okumak yerine 20dk lık bir videoyu izlemeyi bende tercih ediyorum belkide sorunlu değilizdir tercihlerimiz bu yöndedir bu arada bu durumdan bende müzdaribim...
  8. sveaz

3d printer için tasarım nasıl yaparım ?

eğer karakter vs tasarlamak istiyorsan blender daha iyi ama eğer böyle çark vs tasarlamak istiyorsan solid veya caita öğrenebilirsin ben işimden mütevellit catia kullanıyorum öneririm
  9. sveaz

Amerika seçimlerini kim kazanır?

TRUMP MİLLİ ADAYIMIZDİR. ALTAYLARDAN TUNAYAAAA
  10. sveaz

İlgili kızın mesajlaşınca ilgisizleşmesi

kız mesajlaşınca ilgisizleşmemiş sanki sen yazmışsın oda seni kırmamak için cevap vermiş sende devam ettirmeyince oda devam ettirmemiş burda garip bir şey görmedim sanki
  11. sveaz

Karadeniz Diyince Aklınıza İlk Ne Geliyor?

siyasetçi :)
  12. sveaz

Türk Hava Yolları Kabin Memurluğu Süreci Hakkında

kütletmeci doktorlara gidersen esneyerek 2 3 cm uzayabiliyorsun ama bu yinede kul hakkına girmek oluyor senin bileceğin iş
  13. sveaz

Düşük puanlı mühendislik okumayın.

ben bu arkadaşın psikolojik sorunları olduğuna ikna oldum şahsen son 1 haftadır açtığı konulara bakarak
  14. sveaz

Boşta duran s20fe...

makul bir fiyata koyarsan neden uzun süreceğini düşünüyorsun ki
  15. sveaz

Shopify Dropshipping Gerçekten kazandiriyormu

dropshiping açtıktan sonra bu youtubede gördüğün dropshipin yapan beyfendiler hesabına şikayet yağdırıp kapattırıyorlar hele ki bide onların koyduğu bir ürünü koyduysan vay haline asla sattırmıyorlar o yüzden artık dropshiping in anlamı kalmadı
  16. sveaz

3d yazıcı baskı tablaya yapışmaması

yok otomatik ayar varsa sıkıntı yok creality nin çok fazla modeli var hangisinde otomatik var hangisinde manüel bilmediğimden söyledim :D prit tabla yapıştırıcılardan daha iyi iş görüyor yada evinizde varsa saç spreyi de kullanabilirsiniz ama prit kadar etkili olmıyor
  17. sveaz

tabla ayarı yap o zaman kanka yine olmazsa eğer tabla yapıştırıcın varsa tabla yapıştırıcı yoksa eğer prit temin et bir yerden prit yapıştırıcı sür baskı alanına
  18. sveaz

hangi tablayı kullanıyorsun acaba yay çeliği mi cam mı?
  19. sveaz

Xaura transdermal kullanan var mi ?

hocam o sunumda anlattıkları her vitaminin vicudumuzda ayrı emildiği yerler var deri ile nasıl emilebilir allahın aşkına mentalollü bir kağıt parçasından ibaret zaten başka bir şey değil iş teklifi dediğiniz şey de ponzi sistemine sizi sokmaya çalışıyorlar bundan ibaret
  20. sveaz

Xaura transdermal kullanan var mi ?

hocam sunumuna gittim az biraz ayt bioloji bilgisi olan birisi o yapışkanların bir işe yaramayacağını bilir :D tamamiyle ponzi sistemi için üretilmiş ürünler
Top Bottom