Neler Yeni

Yks ye Çalışmaya Başlayacağım Sıfırdan nasıl İlerleyeyim

ArdaTrqt

80+
Bu yıl makine mühendisliği için çalışacam sıralamayı 200 bin sıralamanın altına düşmem lazım istediğim şehirde gidebilmek için makine mühendisliği için sadece ayt çözsem yetiyor mu yoksa tyt de mi çözmeliyim bide netler kaç civarı olmalı örnek verebilir misiniz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bu yıl makine mühendisliği için çalışacam sıralamayı 200 bin sıralamanın altına düşmem lazım istediğim şehirde gidebilmek için makine mühendisliği için sadece ayt çözsem yetiyor mu yoksa tyt de mi çözmeliyim bide netler kaç civarı olmalı örnek verebilir misiniz
kankam yks den yeni çıkmış birisi olarak ilk önceliğin tyt yi bitirmek olsun ne kadar erken bitirirsen o kadar hızlı ayt ye geçersin en geç yılbaşına kadar ayt ye geçmiş ol senin en çok sıralamanı etkileyecek yer ayt benim tyt gerçekten çok iyiydi ama ayt mat ve ayt kimya kötü geldi fizik ile biolojiden kurtardım da iyi bir bölüme girdim sana önerim fiziği ve kimyayı boşlama bioloji ezber zaten son 2 3 ay halledebileceğin bir ders

Pukiina

80+ Bronze
Hocam zaten tyt'yi aşmadan ayt'ye giremezsin. Tyt'de minumum barajj puanını alman gerek ki ayt ye girebilesin. Sınavın olmazsa olmazı matematik matematik olmadan olmaz her iki tarafta ta matematik önemli. O yüzden sağlam matematik çalışman şart. Tyt için ek olarak iyi bir Türkçe neti sana ayt için de faydası olur. Bunun yanı sıra tabi ki ayt de ve tyt de kimya biyoloji yapman şart i. Fiizk yapamıyorsan bile mutlaka biyoloji kimya ve matematik çözerek eksiğini kapamalısın. Şu netin altına düşme demek yanlış olur potansiyelini biz bilemeyiz o yüzden daima en iyisini yapmaya odaklan bu sayede dilediğin bölümde olabilirsin

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus Emre Arslan
hocam bu yılki deneyimim şöyle eşit ağırlıksan ayt mat bas yeterli olur

erenn6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren b
Konuları tam anlamıyla bitirmeye çalış konuyu öğrendim diyip bir anda bitirme konuyu unutabilirsin sonradan iyice aklına kazımaya çalış ve bu bir psikolojik sınav dönem boyunca pes etmemen lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu yılki deneyimim şöyle eşit ağırlıksan ayt mat bas yeterli olur
Yani bence de öyle de sayısalların ea ların önüne geçmesinin başka bir sebebi de tyt farkı ama tabii ki de ayt matın önemi es geçilemez

ArdaTrqt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuları tam anlamıyla bitirmeye çalış konuyu öğrendim diyip bir anda bitirme konuyu unutabilirsin sonradan iyice aklına kazımaya çalış ve bu bir psikolojik sınav dönem boyunca pes etmemen lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bence de öyle de sayısalların ea ların önüne geçmesinin başka bir sebebi de tyt farkı ama tabii ki de ayt matın önemi es geçilemez
konuları kapatmaya sıfırdan başlicam bi rehber tarzı bildiğiniz video var mı yada öneriniz var mı

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4

ArdaTrqt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mezun seneniz mi hocam
ben geçen sene umursamadım sanayide dükkan falan var 4 yıl üniye gideceğime işte ustalaşırım diye düşündüm bu sene fikrim değişti hem üniyi deneyimlemek için hem de bizim yaptığımız işe makine mühendisliği baya iş görür bu sene odaklanıp 200 binin altında bi sıralama yapmak istiyorum istediğim üniler o oralıkta çünkü

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
ben geçen sene umursamadım sanayide dükkan falan var 4 yıl üniye gideceğime işte ustalaşırım diye düşündüm bu sene fikrim değişti hem üniyi deneyimlemek için hem de bizim yaptığımız işe makine mühendisliği baya iş görür bu sene odaklanıp 200 binin altında bi sıralama yapmak istiyorum istediğim üniler o oralıkta çünkü
Size baya fayda sağlar hocam. Tabii sıkı bir çalışma gerek tyt temelinizi hızlıca atmanız lazım ki ayt ye gereken zamanı verin. Sizi ileri atacak olan ayt. Her dersten bir hoca belirleyip kamplarına katılın. Rehberik videoları çok var ancak sizi sizden daha iyi bilen yoktur çalışma disiplini sizde biter. Disiplin ve düzeni korursanız daha iyileri olur.

ArdaTrqt

80+
Size baya fayda sağlar hocam. Tabii sıkı bir çalışma gerek tyt temelinizi hızlıca atmanız lazım ki ayt ye gereken zamanı verin. Sizi ileri atacak olan ayt. Her dersten bir hoca belirleyip kamplarına katılın. Rehberik videoları çok var ancak sizi sizden daha iyi bilen yoktur çalışma disiplini sizde biter. Disiplin ve düzeni korursanız daha iyileri olur.
günde ortalam6-7 saat çalışmayı düşünüyorum ilk 3 saat civarı konu çalışacam geriye kaln 4 saattede full soru çözümü

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
günde ortalam6-7 saat çalışmayı düşünüyorum ilk 3 saat civarı konu çalışacam geriye kaln 4 saattede full soru çözümü
aynen hocam istikrarınızı korursanız dediğim gibi 100k altı bile olabilir.

Top Bottom