Arama sonuçları: *

1. ugurcamm

Sabaha kadar uyumamam lazim ne yapmaliyim

Oyun oyna
  2. ugurcamm

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Yaz gitsin hocam çok düşünme. Kızlar bir adım bekler hep.
  3. ugurcamm

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Bence bir adım atabilirsin
  4. ugurcamm

Herhangi bir sorununuzu söyleyin, çözelim

Ekran kartı alacağım arada kaldım atsam yrdımcı olur musunuz?
  5. ugurcamm

İzmirde bilgisayar toplayan yer var mı?

Yok parçalarım bunlar. Bunları toplatıcak yer arıyorum.
  6. ugurcamm

Bu başlığı onun için oluşturmuştum aslında.
  7. ugurcamm

Hocam haklısınız evet. O sitelerde de istediğim bilgisayarı toplayamıyorum tam olarak. 1729102403 Ekran kartı: PowerColor Radeon RX 7900 GRE HELLHOUND 16GB GDDR6 256 Bit İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Anakart: Asus Tuf Gaming B650M-E mATX Ram: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16)...
  8. ugurcamm

Hocam her bilgisayarcı da güven vermiyor… Bildiğiniz ettiğiniz varsa izmir içinde aracım da mevcut gidebilirim.
  9. ugurcamm

Olur hocam 1729100893 Hocam vatan dışardan sistem getirince topluyor mu? 1729100915 Dışardan getirince parçaları topluyorlar mı acaba öğrenmek lazım hocam sağ olun
  10. ugurcamm

@FOXN FOR WİN Gaziemir tarafına yakınım. Ürkmezde oturuyorum. 1728908716 Gaziemir tarafına yakınım. Ama her yere ulaşabilirim sıkıntı yok
  11. ugurcamm

Arkadaşlar selamlar. Sistem toplayacağım. Parça parça olduğu için bir bilgisayarcıya ihtiyacım var. Bu işi yapan varsa belli bir ücret karşılığında bilgisayar bileşenlerini toplatmam gerekiyor. Ben yaparım diyen varsa da kendi aracımla gelebilirim evinize.Tanıdığınız yer veya kişiler var mıdır...
Top Bottom