Neler Yeni

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba bugün sizlere kararsız kaldıgım bir konuyu danısacagım, benim okuldan arkadasımın sevgilisi arkadaşıma benden bahsederek arkadaşım beğenmiş ona ayarlayalım falan demiş ve ayarlayacakları kızdan da son 1 haftadır bende hoşlanıyordum bugün okulda konuştuk instasını istedim ben bulurum seni dedi ve okul cıkısı istek attı bende gt yaptım ardından hiç konuşmadık sizce bu kıza ben mi yazmalıyım yoksa onun mu yazmasını beklemeliyim?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur Çam
Bence bir adım atabilirsin

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bir adım atabilirsin
Hocam şimdi şöyle ben bu arkadaşım ile konuştum yazıyım mı diye o da yazma yarın okulda beraber takılırız yarın okul çıkışı yazarsın eğer o yazmazsa dedi ama bilmiyorum çok kararsızım

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur Çam
Hocam şimdi şöyle ben bu arkadaşım ile konuştum yazıyım mı diye o da yazma yarın okulda beraber takılırız yarın okul çıkışı yazarsın eğer o yazmazsa dedi ama bilmiyorum çok kararsızım
Yaz gitsin hocam çok düşünme. Kızlar bir adım bekler hep.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
yaz hocam ilk adımı atmayan ılıklık lakabına layık erkektir

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Eren n
naber yaz ordan devam ettirirsin

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Yaz bence arkadaşınla takılmana engel olacak değil hem arkadaşın da anlayışla karşılar bence (arkadaşsa)

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Eren
Arkadaşlar merhaba bugün sizlere kararsız kaldıgım bir konuyu danısacagım, benim okuldan arkadasımın sevgilisi arkadaşıma benden bahsederek arkadaşım beğenmiş ona ayarlayalım falan demiş ve ayarlayacakları kızdan da son 1 haftadır bende hoşlanıyordum bugün okulda konuştuk instasını istedim ben bulurum seni dedi ve okul cıkısı istek attı bende gt yaptım ardından hiç konuşmadık sizce bu kıza ben mi yazmalıyım yoksa onun mu yazmasını beklemeliyim?
kızlar her zaman erkeklerden adım beklerler bence yazmalısın işin zor tarafını atlatmışsın zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,921
Üyeler
161,931
Son üye
Mehmetungs
Top Bottom