Neler Yeni

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Mert Uzel
Arkadaşlar merhaba bugün sizlere kararsız kaldıgım bir konuyu danısacagım, benim okuldan arkadasımın sevgilisi arkadaşıma benden bahsederek arkadaşım beğenmiş ona ayarlayalım falan demiş ve ayarlayacakları kızdan da son 1 haftadır bende hoşlanıyordum bugün okulda konuştuk instasını istedim ben bulurum seni dedi ve okul cıkısı istek attı bende gt yaptım ardından hiç konuşmadık sizce bu kıza ben mi yazmalıyım yoksa onun mu yazmasını beklemeliyim?
Bence yazman daha iyi olur.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ahmet
Bence bir adım atabilirsin
ilk adımı her zaman erkeklerden beklerler sen yaz BENCE
yaz hocam ilk adımı atmayan ılıklık lakabına layık erkektir
Yaz bence arkadaşınla takılmana engel olacak değil hem arkadaşın da anlayışla karşılar bence (arkadaşsa)
yazma bence beraber takilacakmissiniz zaten o zaman konusursun onunla daha iyi olur
Güncelleme : arkadaşlar kıza yazdım ancak her attıgım mesaja 2-3 saat sonra bakıyor sanırım olmayacak.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Güncelleme : arkadaşlar kıza yazdım ancak her attıgım mesaja 2-3 saat sonra bakıyor sanırım olmayacak.
Bunun birden çok sebebi var dostum genel de şu sebeplerden bunu yapıyorlar;
1- Utangaçlıktan
2- Çok boş vaktin olduğunu sanıpta durmadan mesaj atmamak için.
3- Cidden ilgisini çekmiyorsun bunu belli etmeye çalışıyor da olabilir.
Benim de başıma benzer bir şey geldi kimse saatlerce telefondaki bildirimi görüp geri dönmemizlik yapmaz hele bunu devamlı şekilde yapıyorsa bir sorun var demektir.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ahmet
Bunun birden çok sebebi var dostum genel de şu sebeplerden bunu yapıyorlar;
1- Utangaçlıktan
2- Çok boş vaktin olduğunu sanıpta durmadan mesaj atmamak için.
3- Cidden ilgisini çekmiyorsun bunu belli etmeye çalışıyor da olabilir.
Benim de başıma benzer bir şey geldi kimse saatlerce telefondaki bildirimi görüp geri dönmemizlik yapmaz hele bunu devamlı şekilde yapıyorsa bir sorun var demektir.
Yazdıgım günden beri düzenli bir şekilde yapıyor hocam ne oldu anlamadım bakalım biraz daha bekleyecegim

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Yazdıgım günden beri düzenli bir şekilde yapıyor hocam ne oldu anlamadım bakalım biraz daha bekleyecegim
Hayırlısı neyse o olacak hocam kadere bırakın işi ama çokta geri kalmayın tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Hocam şimdi şöyle ben bu arkadaşım ile konuştum yazıyım mı diye o da yazma yarın okulda beraber takılırız yarın okul çıkışı yazarsın eğer o yazmazsa dedi ama bilmiyorum çok kararsızım
Arkadaşın doğru demiş

Top Bottom