Arama sonuçları: *

1. vlkn54

Oynadığım oyunu globalde satmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar World Of Tanks Blitz de 6 senelik hesabım var yurt dışındaki oyunculara ulaşabileceği, oyunu satabileceğim bir platform var mı?
  2. vlkn54

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışanıyım Sormak İstedikleriniz Varsa Sorabilirsiniz.

7-8 ay önce başvuruda bulunduysan ve devam ediyor yazısı var ise muhtemelen başvurun olumsuz olmuştur. Bunu öğrenebilmek için bağlı olduğun sydv vakfına ulaşabilirsin.
  3. vlkn54

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışanıyım Sormak İstedikleriniz Varsa Sorabilirsiniz.

Yardımlar devam ediyor, yeni başvuru yapabilirsiniz, başvurunuz ile ilgili e devletten yada, kaymakamlıklarda bulunan sosyal yardımlaşma dayanışma vakıflarından bilgi alabilirsiniz.
  4. vlkn54

Yapılan araştırmalar sonucunda şiddet eğiliminin psikolojik bir sorun olduğu sonucuna varılmış, öncelikle piskolojik destek sağlanır. Daha önce şiddet uygulayan biri, daha sonrada uygulayabilir evet bu tarz durumlarda çocuklar koruma altına anlık olarak alınır. Çocuğun aile ortamında daha...
  5. vlkn54

Erkeğe maaşı, kadına yaşı sorulmazmış :) asgari ücret ile ilgili benim düşüncemin bir önemi olduğunu düşünmüyorum. 1613461263 Sorabilirsiniz tabi, ayrıca bu tarz bilgilerden haberdar olmamanız sizin için olumlu bir durum, demek ki sağlıklı ve mutlu bir ailede büyüdünüz ki bu tarz kuruluşlara...
  6. vlkn54

Asdep personellerimiz var, bakanlığın personelidir kapı kapı dolaşarak ailelerden bilgi toplarlar, okula gönderilmeyen şiddete maruz kalan , muhtaç durumdaki ailelere, çocuklara ulaşmaya çalışan bir birimdir. Ayrıca bu tar bir duruma maruz kalan çocuk yada kişiler var ise alo 183 ü arayarak...
  7. vlkn54

Bakanlığın en hassas olduğu konu aile içi şiddet konusu, bu sadece çocuk ve kadın değil, şiddet sadece fiziksel değil, ekonomik, psikolojik ve cinsel şiddete maruz kalan tüm vatandaşlar için ayrı ayrı birimler kurulmuştur. Ayrıca bu tarz olayların yaşanmaması için bakanlık bünyesinde 81 il ve...
  8. vlkn54

Böyle bir şey mümkün değil, bir kişi sosyal yardım için başvuru yaptığında vakfa gider form doldurur, daha sonra inceleme ekibi eve gider inceleme raporunu oluşturur, o raporu ayda bir yada iki kez kaymakam başkanlığında toplanan Mütevelli Heyeti ne sunar, heyet yardım için karar verir...
  9. vlkn54

Bu soru bizede en çok gelen soru ama şuna emin olabilrisiniz, bu konuda her ilde oluşturulan ekipler var, sosyal yardım için başvuran ailelere, vatandaşları çok detaylı inceliyorlar, hane ziyaretleri, komşulardan bilgi alma gibi detaylı incelemeler ve gerçekten yardıma muhtaç kişilere yardım...
  10. vlkn54

Merhaba arkadaşlar öncelikle yaşım 32 bakanlığın Aile ve Sosyal hizmetler birimindeyim, sormak istediğiniz, merak ettiğiniz mantıklı sorularına cevap verebilirim.
  11. vlkn54

Karşılaştırma siteleri

Merhaba arkadaşlar karşılaştırma sitelerinden en yaygın olanı epey.com da verilen puanlamalar nekadar doğrudur, monitör seçeceğim bu puanlara göremi alayım sizce
Top Bottom