Arama sonuçları: *

1. yahya58

kasamı çok seviyorum AŞIĞIM

tm
  2. yahya58

Çayı Kaç Şekerli İçiyorsunuz?

En iyisi hocam dediğiniz gibi şekersiz bulursamda içerim,sadece elimin altında şeker varsa 1 kaşık atarım.
  3. yahya58

Çayı Kaç Şekerli İçiyorsunuz?

Eskiden 3 kaşıktı 1 e indirdim şu an 1 kaşık kullanıyorum. 2 kaşık atınca şerbet gibi geliyor.
  4. yahya58

Bu ilana bakabilirmisiniz?

Ddostum sanırsam burayı görmediniz ''OC EDİTİON'' = +100FPS ondan dolayı fiyat böyle
  5. yahya58

Bu ilana bakabilirmisiniz?

6. yahya58

Rampage nasıl okunur ?

X7 Pro olmassa olmaz ilk oyuncuların mousesi ya 🤣
  7. yahya58

Rampage nasıl okunur ?

Milli mouse
  8. yahya58

babamı nasıl ikna ederim

bu nasıl konu kardeşim saçmaladınız iyice git babanı öldür cebini soy mu diyelim
  9. yahya58

Donanım Fiyatlarında Artış

adamlar rog strix rx580 e 2500 yazıyor daha ne diyelim dimi :D
  10. yahya58

Manuel vites vs Otomatik vites

Tamamen kişisel tercih.Manuel amelelik vs. değil bende otomotik sevmem ama otomatik amelelik demem seven sever.Gaz fren bi zaman sonra sıkıyor.Dediğim gibi zevk meselesi
  11. yahya58

Manuel vites vs Otomatik vites

Hamallık vs. değil kullanım alışkanlığı bende manuelciyim.Manuel arabalar daha atiktir :D
  12. yahya58

Twitch Ve Streamlabs OBS Ayarları.

Upload ın kaç mbps? mesela benim 6 720p60 fps yapabiliyorum
  13. yahya58

İstanbul yönetimi (Anket)

Kardeş sizde yani zıt partinin belediye başkanı yapınca bu zamcı vs diyonuz.Diğer parti belediye başkanı yapınca sanki omu yaptı ulaştırma bakanı yaptı diyonuz.
  14. yahya58

Ülkemin Güzel Ve Fırsatçı Esnafları (!)

Amin,Hocam sıfıra güç yetmiyor bizde bare ekran kartını 2. el alıp ucuza getirelim diyoru öyle böyle gidiyoruz işte :D
  15. yahya58

Bu tarz insanları Allah a havale ediyorum akıl almaz işler ustam.Adama bir şey demeye kalksan sen haksız çıkarsın.
  16. yahya58

:D Allah tan dün bitane insanoğlu denk geldide yarın rx580 8gb alacağım 950tl ye,millet 1300-2000 çekiyor inanılmaz
  17. yahya58

Adam rx580 e 2000 yazmış dedimki sıfırdan iyi mi ondanmı fiyatlar böyle yazdım.Yüzsüz gibi evet yazdı :D
  18. yahya58

1 ABD Doları eşittir 7,94 Türk Lirası

AHAHA tamam kardeşim bak dalgana.Haberim yoktu işte bende onu diyorum 1 dolar=1tl diye biliyordum arkadaş atınca öğrendim
  19. yahya58

1 ABD Doları eşittir 7,94 Türk Lirası

Hocam demeseydin napardık ya.Bizde dolar düşükken 5 tane kasa toplayalım demiştik.Bilgilendirdiğin iyi oldu.
  20. yahya58

Müziğin ismi nedir? Bilen varmı

Agalar gereksiz bie konu ama merak ettim bileniniz vardır.Bu videodaki 15.42 dakikada çalan müziğin adı nedir? Tekrardan kusura bakmayın gereksiz bir konu için :)
Top Bottom