Neler Yeni

Ülkemin Güzel Ve Fırsatçı Esnafları (!)

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Bu tarz insanları Allah a havale ediyorum akıl almaz işler ustam.Adama bir şey demeye kalksan sen haksız çıkarsın.

Öyle insanların algısıyla oynamamak gerek yettiği kadar düşündüğü kadar görebildiği kadar yaşıyorlar. Yakında sistem alacağım Büyük annem sağ olsun düşünmüş 2000 TL yollayacaktı dedim boş ver yollama 2000 TL ne ben sistem alabilirim üstüne koyup artık nede başka bir şey dedim kendine harca birşeyler al et geçen sene 4000 TL'ye monster vardı en yakın örnek Huawei matebook 4500 tl idi 6000 ortalama değişik işler sonumuz hayırola

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Irmak'tan dolar akıyorsa akan ırmakla ilgilenmiyoruz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar ile maaş almıyorsak boş verin gitsin (!)
lan babam dolar 2-3tlken 1400 dolar maaş alıyodu şimdi alaydı ben burda olmazdım :D

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
lan babam dolar 2-3tlken 1400 dolar maaş alıyodu şimdi alaydı ben burda olmazdım :D

Aynen haklısın maaş karşılığı öyle idi geçen sene 400 dolar diyorduk arkadaşlarla şuan 250 dolar. Kelimeler kıfayetsiz Dolar kıyafetli TL kıyafeti çıkardı ye kürküm ye misali. Dolar afiyet olsun artık doyduysan kalk masadan :D

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Öyle insanların algısıyla oynamamak gerek yettiği kadar düşündüğü kadar görebildiği kadar yaşıyorlar. Yakında sistem alacağım Büyük annem sağ olsun düşünmüş 2000 TL yollayacaktı dedim boş ver yollama 2000 TL ne ben sistem alabilirim üstüne koyup artık nede başka bir şey dedim kendine harca birşeyler al et geçen sene 4000 TL'ye monster vardı en yakın örnek Huawei matebook 4500 TL idi 6000 ortalama değişik işler sonumuz hayırola
Amin,Hocam sıfıra güç yetmiyor bizde bare ekran kartını 2. el alıp ucuza getirelim diyoru öyle böyle gidiyoruz işte :D

Top Bottom