Dolar artınca fiyatları artıran dolar düşünce fiyatlaru düşürmeyen fırsatçılara da selam olsunonline eğitim olacak diye tablet ve laptopların fiyatlarını 2 katına çıkaran esnaflara selam olsun.
selam olmasın buradan hepsinin...nline eğitim olacak diye tablet ve laptopların fiyatlarını 2 katına çıkaran esnaflara selam olsun.
Irmağının akışına ölürüm Türkiye'm.
Adam rx580 e 2000 yazmış dedimki sıfırdan iyi mi ondanmı fiyatlar böyle yazdım.Yüzsüz gibi evet yazdıAsus rog strix rx570e 2.5k istiyor.
MSI 1650s gaming x içinde 2.7k istiyor.
Gerçekten bezdirici
Adam rx580 e 2000 yazmış dedimki sıfırdan iyi mi ondanmı fiyatlar böyle yazdım.Yüzsüz gibi evet yazdı
Allah tan dün bitane insanoğlu denk geldide yarın rx580 8gb alacağım 950tl ye,millet 1300-2000 çekiyor inanılmazFırsatçıların Fırsat kampanyası var mı deseydin
Allah tan dün bitane insanoğlu denk geldide yarın rx580 8gb alacağım 950tl ye,millet 1300-2000 çekiyor inanılmaz
Bu tarz insanları Allah a havale ediyorum akıl almaz işler ustam.Adama bir şey demeye kalksan sen haksız çıkarsın.Sorma arkadaşa bir bilgisayarcı rx580'lı sistem yapmış ram'i sadece söyliyim sana 8 gb 2400 mhz fiyatı 6000 TL elemana bir sövdüm telefondan bu sistemi eline çıkartıp vermiş birde a4 kağıt elinde geziyorsun dedim. Git dedim bunu o satıcının kafasına geçir. Böyle bir mantık yok cidden.
Bu mesajı atarken hiç demedinmi ben ne yapıyorum?Bu adamlar ne yapsa senin gibilere yaranamaz ya boşver