Arama sonuçları: *

1. Y

Donanım arşivi ayın ürünü?

Klavye mouse kulaklık bir suru indirimli cok guzel urun paylasti abim uzun zamandır aklımda neden bu serinin devam etmedigi bende 200 tl ye aoc klavye almıştım hala kullaniyorum
  2. Y

Donanım arşivi ayın ürünü?

Eskiden abdullah abi ayın ürünü adı altında instagramdan hangi urunu istediğimizi sorup her ay indirimli ürün paylaşırdi o seri cok ama cok guzeldi aklimdan cikmayan razer blackshark v2x 800tl civarındayken 400 tl ye ayın ürünü olarak satmıştı o seri neden hala devam etmiyor? Bizim adimiza çok...
  3. Y

Cüzdan kayboldu napmaliyim

Sıkıntıda uyuyamiyorum ne kötü seymis insallah evden cikar yarin da bi rahatlarim ama bakmadigim yer kalmadi 1701555840 Neyse hocam iyi akşamlar tavsiyeleriniz icin simdi bunlarla uğraş dur
  4. Y

Evin hemen 50.mt yaninda market var alisveris yaptım gelirken ondan sonrasini hatirlamiyorum cuzdani ne yaptim ya yolda kayboldu ya markette unuttum ama oyle bişey yapacagimi sanmıyorum 1701555638 Hepsi yapilir da hocam icinde hesaplarin şifrelerinin yazili oldugu kağıtlar vardi simdi hepsini...
  5. Y

Hocam bu saatten sonra gidemem az önce farkına vardım zaten
  6. Y

Birkaç saat oldu cüzdanda isim vardı arıyorum bulamıyorum evde bakmadik yer kalmadı 1 kartim vardi içinde allahtan onun da temazsiz odemesi yoktu
  7. Y

İçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs
  8. Y

Ayağımın altına ne alabilirim

İzliyorum hocamhemen 1699899981 Mantikli la aslinda ama annem dovebilir .d yas 20 dayak yiyoz hala
  9. Y

Gideyim bi bakayım ama pandufun yanina bi bant da lazim olcak
  10. Y

Hocam ayaginiza sağlık vallaha cok iyi olmus (ayaklar mukemmel)
  11. Y

Eyw kral çok işime yarayacak bu bilgi sağol
  12. Y

İste sorun orda evde terlik giyemiyorum .d
  13. Y

Bilgisayar başında otururken ayaklarım yere değiyor yerde de bisey yok üşüyorum küçük kilim veya buna ozel tahta vb seyler varmı biraz saçma oldu sanırım ama belki kullanan vardir
  14. Y

Donanım Arşivi gtx 1660 super hediye ekran kartları

Biliyor musunuz storylere çoğu insan gibi ekran kartı hayaliyle cevap verdim şuana kadar kazanamadım fakat hiç mutsuz değilim. Hatta ve hatta bir yandan mutlu oluyorum çünkü düşününce 20 tane ekran kartı ve belki de ben olamasam bile benim gibi 20 kişi onlardan birine sahip oluyor ve belkide...
  15. Y

Formanın arkasına isim yazdırma

Bi ara sorup öğrenirim reis çünkü bu formanın arkasına bi 14 sneijder yakışır pilav üstü kuru gibi bisey bu
  16. Y

Hiç bi Hic bilmiyorum hocam eger orası yapiyor ise orda yaptirabilirim 1668011499 Bende ondan korkuyorum o yuzden bilindik bir yer arıyorum gs store (eğer yapıyorsa) veya Decathlon da da yapıldığını duymuştum kalitesiz matbaa bu formaya küfür gibi gelir
  17. Y

Teşekkürler kral bir tanıdık vermişti Allah sana daha iyilerini nasip etsin
  18. Y

Merhabalar elimde şöyle sanırım 2012 2013 sezonuna ait Galatasaray forması var arkasında isim bulunmuyor arkasına 14 Sneijder yazdıracağım nerede yazdirabilirim?
Top Bottom