Arama sonuçları: *

1. z0rden

Enişteye Hediye Önerisi

6lı tombul tuborg
  2. z0rden

En iyi oyun karakteri

evet hiç kimseye kötü bir şey yapmamasına rağmen hep kötülendi yok psikopat vs vs diye öldüğünde de kim olursan ol ister seven ister nefret eden bütün hafta sonu karşısında durup hazır ol pozisyonunda yas tuttun zorla steve ölünce ne oldu main menüye dön bu kadar
  3. z0rden

En iyi oyun karakteri

Yuri niye yok nasıl oylamaya eklemezsin ballı kekimi seri oylamaya ekliyorsun
  4. z0rden

Saatine 25 TL'ye çalışmak iyi mi?

Cidden patrona sordum piyasası bu dedi benden büyüklerde çalışıyormuş saatlik 25 arkadaşlar büyük markalarda cv sorup ararız diyorlar kısaca ya öğrenciliği bırakıp sadece amele olacaksınız böylece deneyimli personel diye alırlar ya da 6kya çalışacaksınız yapacak bir şey yok 1688237407 (Eski...
  5. z0rden

bilmiyorum umarım zamanla saatini 45 -50 yaparda mantıklı olur yoksa çalışmanın gereği olmaz giderim part time çalışırım aynı para
  6. z0rden

Zaten ev çok sıcak gece 3e kadar uyuyamıyorum benim için sıkıntı olmaz sabah olsa sıkıntı ama dediğim gibi fiyattan dem vurdum yarın artık tamam böyle başladım ama haftaya falan asgari ücrete çekersin değil mi falan derim ona göre
  7. z0rden

2 haftadır arıyorum ya cv diyorlar ya kariyer.nette bulabilirsin ya da öğrencisin sadece yaz için adam aramıyoruz diye reddediyorlar kalan 2-3 yer var cidden 7k ise çıkarım teşekkürler yorumun için 1688228658 tüh ya ne demişim
  8. z0rden

2 haftadır iş arıyorum çoğu öğrencisin veya deneyimin az diye reddediyor bende piyasa ne diye soruyorum iyi yarın tekrar konuşurum hemen troll kalıbını yapıştırman üzdü doğrusu
  9. z0rden

akşam 6-gece 1-2 8 saate denk geliyor
  10. z0rden

18 yani başka yerlere de bakabilirim 3-4 restoran gibi yer var ama genelde seni ararız deyip duruyorlar sıkıldım evde boş boş durmaya 1688228002 Yarın gideyim ben de biraz daha ücret konuşayım belki ilk hafta beni denemesi için azdır eğer yoksa çıkarım
  11. z0rden

yaz işi buldum bir kafe saat 6da gel gece1-2ye kadar çalışabilirsin dedi saatlik ilk gün 20 eğer iyiysen 25 vs diye artar dedi (1 aylık garsonluk yaptım yani deneyimliyim o yüzden en az 25 yapar) sizce saatlik 25 TL'ye çalışmak mantıklı mı çünkü aylık 6-7k ediyor asgari ücret 11k olduğu için pek...
  12. z0rden

Bu et çürüdü mü ona göre yicem

möölemediği sürece gömülür
  13. z0rden

morgta adam kuşbaşı ettiklerini zannetmiyorum ama sen bilirsin 1688071016 olsun trde et bulmak çok zor maks mideni temizlerler en azından eti tadını çıkara çıkara yedim dersin
  14. z0rden

ye kanka yerken ambulansı ara kurtarırlar bir şey olursa afiyet bal sugar
  15. z0rden

Bilgisayar bulunan ortamda bitki yenir mi

ben yerim aga
  16. z0rden

İntihar etmenin zamanı geldi.

İnsanları takman büyük suç bak bakayım bana kimse beni seviyor mu hayır haftalarca kilometrelerce iş için dükkanları gezdim araya araya buldum kötü zamanlardan da geçiyoruz zaten sen hiçbir şeyi takmayıp hayatı akışına bırak iş de gelir arkadaşlar da her şey zamanla düzelecek inan bana.
Top Bottom