Neler Yeni

Saatine 25 TL'ye çalışmak iyi mi?

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
25tl çok az uyku düzeni de berbat olur
Zaten ev çok sıcak gece 3e kadar uyuyamıyorum benim için sıkıntı olmaz sabah olsa sıkıntı ama dediğim gibi fiyattan dem vurdum yarın artık tamam böyle başladım ama haftaya falan asgari ücrete çekersin değil mi falan derim ona göre

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Bana uygun geldi. İş bulmuşsun git çalış işte.
bilmiyorum umarım zamanla saatini 45 -50 yaparda mantıklı olur yoksa çalışmanın gereği olmaz giderim part time çalışırım aynı para

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Her geçen gün mısır piramitlerindeki köleler ile aramızdaki farkın açılmasına şahit oluyoruz.
Cidden patrona sordum piyasası bu dedi benden büyüklerde çalışıyormuş saatlik 25 arkadaşlar büyük markalarda cv sorup ararız diyorlar kısaca ya öğrenciliği bırakıp sadece amele olacaksınız böylece deneyimli personel diye alırlar ya da 6kya çalışacaksınız yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Eski patrona ilk çalıştığım yer diğer yerlerde saatine 25 diyor)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yaz işi buldum bir kafe saat 6da gel gece1-2ye kadar çalışabilirsin dedi saatlik ilk gün 20 eğer iyiysen 25 vs diye artar dedi (1 aylık garsonluk yaptım yani deneyimliyim o yüzden en az 25 yapar) sizce saatlik 25 TL'ye çalışmak mantıklı mı çünkü aylık 6-7k ediyor asgari ücret 11k olduğu için pek mantıklı gelmedi.
Asgari ücret şartlarına göre çalışsan 5K falan veriyorlar. Saçma bir teklif yapmışlar bence.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bilmiyorum umarım zamanla saatini 45 -50 yaparda mantıklı olur yoksa çalışmanın gereği olmaz giderim part time çalışırım aynı para
Hocam iş bulan bulmak zor oluyor çünkü her işveren tecrübeli eleman arıyor.
Part-time iş bulup çalışmak ayrı tabii ama eline fırsat geçmiş bence kullan bunu.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Asgari altına çalışma

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
19 yaşındayım ve şuan çalışmak istemesem bile asgari ücretin üstünde teklifler bana açık.
25 Tl şuanda çok ama çok az

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
18 yani başka yerlere de bakabilirim 3-4 restoran gibi yer var ama genelde seni ararız deyip duruyorlar sıkıldım evde boş boş durmaya

Yarın gideyim ben de biraz daha ücret konuşayım belki ilk hafta beni denemesi için azdır eğer yoksa çıkarım
Yaş 18 ise bence rahatlıkla asgariye yakın bor is bulabilmelisin be dostum kendinizi böyle menfaatcilerin elinde harcatmayin

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
yaz işi buldum bir kafe saat 6da gel gece1-2ye kadar çalışabilirsin dedi saatlik ilk gün 20 eğer iyiysen 25 vs diye artar dedi (1 aylık garsonluk yaptım yani deneyimliyim o yüzden en az 25 yapar) sizce saatlik 25 TL'ye çalışmak mantıklı mı çünkü aylık 6-7k ediyor asgari ücret 11k olduğu için pek mantıklı gelmedi.
18 yani başka yerlere de bakabilirim 3-4 restoran gibi yer var ama genelde seni ararız deyip duruyorlar sıkıldım evde boş boş durmaya

Yarın gideyim ben de biraz daha ücret konuşayım belki ilk hafta beni denemesi için azdır eğer yoksa çıkarım
Kesinlikle mantıklı değil. Bence başka bir iş bul, sigorta bile yok ve asgari ücretin altında bir ücretle 8 saat çalışılmaz.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Bundan 5 sene önce askeri ücret 2.5 falanken çalıştığım restoranda günlük 600TL para alıyordum. Garsonluk ağır iş. O kadar saat çalışırsan yorar bir süre sonra. Ben bile sadece hafta sonları çalıştığım halde zorlanıyordum(12-13 saat çalışıyordum) Bu sebeple tavsiye etmem.

Top Bottom