Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Bordo Pasaport nasıl alabilirim

Selamlar zamlar gelmeden sadece bordo pasaport defteri almak istiyorum nereden başvuru yapabilirim 17 yaşındayım şimdiden dursun istiyorum
  2. zPastwL

Gasp Türkiye kıyafet aldım ama gelmiyor

adını hak eden firmaymış
  3. zPastwL

Yaşadınız en kötü dönem

kesinlikle virüs dönemi azda olsa yapabildiğim matematik temelim gitti ingilizce dersini sevdiren bana göre gelmiş geçmiş bir daha onun gibi birisi gelmeyecek bir hocam vardı emekli oldu bittiğinde gelen hocam sağolsun ingilizcem gitti çubuk kraker olan ben discord moderatörüne döndüm şimdi ise...
  4. zPastwL

Yılbaşında Ne Yapacaksınız

1000 saati tamamlayacağım ets 2 ile calais duis arası seyir halindeyken girmeyi planlıyorum + arkada ibrahim tatlıses aramam / senden insaf diler yarın (fav) hatta ibo show açarım arkadaşlarla akar
  5. zPastwL

Gereksiz Korkular Nasıl Yenilir?

Daha görmek istediğim çok şey var onları görmeden ölmek istemiyorum ki eğer ölürsem acısız olsun yeterli.
  6. zPastwL

Gereksiz Korkular Nasıl Yenilir?

kesinlikle bende öyle artık bu savaşlar sayesinde her alçak uçan veya sesi yüksek olan uçaklara direkt odaklanıyorum artık ve plan kuruyorum kafada, her an bomba düşerse ne yapacağım diye veya evdeysem bu durum daha korkunç oluyor, nereye saklansam, bina yıkılsa ne olacak, nasıl kurtulabilirim...
  7. zPastwL

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

Memleketteydim ne olduğu konusunda hiçbir bilgim yoktu ama dedikleri üzere güzel bir tiyatroymuş yaşım büyük olsaydı katılırdım
  8. zPastwL

Papağan kafesi önerisi

Selamlar Alexandrine (iskender) veya sultan papağanı almayı düşünüyorum aklımda çiftleştirmek yok tek kuş olacak hangi kafesi almalıyım bilgim yok yardımcı olurmusunuz
  9. zPastwL

Şu an bilgisayaranız da hangi oyunlar yuklü ve en sevdınız oyun

hocam asla yapamam ben truckersmpde multiplayer takılıyorum 630 saatim var çok aktif giren biri değilim oda 1 hafta sırf onu oynarım sonra yüzüne bakmam vs ama oynarken mouse ile daha rahatım istediğim gibi dönebiliyorum kolla veya klavyeyle zor dönüyor pek benlik değil geri geri park etmelerde...
  10. zPastwL

Şu an bilgisayaranız da hangi oyunlar yuklü ve en sevdınız oyun

Ets 2 Başka tabii ki sırf zevki daha iyi olsun diye direksiyon alacağım bu yaz ki 3 yıldır mouse ile oynuyorum birde Rdr 2 türkçe yama yapmaya üşendim yaparsam başlayacağım detriot bitirdim ilk bitirdiğim hikayeli oyun ve en iyisi arada takılmalık ve ilerde setup kurmak istediğim için microsoft...
  11. zPastwL

Cinnet Geçirten Sokak Köpeklerine Karşı Ne Yapmak Lazım?

O çok sevilen avrupa ülkelerinde bile uyutuluyorken bizim ülkemiz hala uyutmama peşinde onları henüz ısıran olmamış ki böyle rahatlar
  12. zPastwL

Sevdiğim kızla, sevdiği çocuğa açılma teklifi düşünüyoruz

hocam bir süre takmayın sonra alışıyorsunuz :D
  13. zPastwL

Bir bilgisayar sitesi vardı? adını unuttum

biraz daha detay verebilirmisin
  14. zPastwL

Yapacak hiçbir şeyim kalmadı

zpastwl hocam ekleyin siz ben kabul ederim biraz işler var şuan
  15. zPastwL

hocam eğer istersen cs girebiliriz kafa dağıtırsın hem beraber ortam olur vs
  16. zPastwL

bende bilmiyorum hocam beklemekteyiz zaman geçmişe bakınca çok hızlı geleceğe bakınca ise çok yavaş geçiyor
  17. zPastwL

hocam aynı şey bendede var bende lise 3 gelecek planları yapmaya başladım üni okumadan askere kadar çalışıp para biriktiricem askerden sonra ilk uçakla yurtdışına kaçıp refah içinde yaşamak hayat kurmak istiyorum veya erkenden yapabilmek için seneye lise son sınıfı (kalmazsam tabii ki) fransa...
  18. zPastwL

Kaliteli Forum Sitesi Donanım arşivi

neyse reis çok şey yapmayalım olay çıkmasın iyi akşamlar
  19. zPastwL

işte :D DA farkı
  20. zPastwL

650 TL'ye oyun kolu önerisi Kablolu olur fark etmez, ama kablosuz kaliteli varsa iyi olur. Vergiler, kargo vs. dahil toplam 650 TL'yi geçemem, mümkünse Xbox düzeni olsun, daha rahatım. Arka tuşları tetik şeklinde olsun, Forza'da az basınca gaza az bassın. Titreşimi de olursa güzel olur...
Top Bottom