Ya hocam açıkladım artık oranın adminlerine ama anlarlarsa sildim hesabımı 5 yıldır ordaydim çok yoktu sonradan bı anda daha katilastilarbu tip konular forumlar arası gerginliğe yol açabilir
Ordaki modlar Polis gibiCezalardan sıklıldım artık kendilerini çok bir şey sanıyorlar burası daha rahat orda yok uygunsuz üslup yok yazım yanlışı ceza yok bilmem ne ha buraya geldim burda uygunsuz üslup yapmam uygunsuz dediği de kanka kardeşim vb vb kardeşim dedim diye 1 saatlik ceza yemiştim geçenlerde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya hocam açıkladım artık oranın adminlerine ama anlarlarsa sildim hesabımı 5 yıldır ordaydim çok yoktu sonradan bı anda daha katilastilar
hocam aynısı orada hem konu açınca bekletiyor hemde tekrarlamamama rağmen uyarı yiyorumCezalardan sıklıldım artık kendilerini çok bir şey sanıyorlar burası daha rahat orda yok uygunsuz üslup yok yazım yanlışı ceza yok bilmem ne ha buraya geldim burda uygunsuz üslup yapmam uygunsuz dediği de kanka kardeşim vb vb kardeşim dedim diye 1 saatlik ceza yemiştim geçenlerde
Ya hocam açıkladım artık oranın adminlerine ama anlarlarsa sildim hesabımı 5 yıldır ordaydim çok yoktu sonradan bı anda daha katilastilar
Harbi polisten beter kanka ben kardeşim dedim diye neden ceza yiyorum + karşı tarafta bana bişey demiyor sohbet ediyoruz )Ordaki modlar Polis gibi
Aynen bro bak mesala sana bro dedim ya orda olsa cezayı basmislardi ha bro dediğim için rahatsız oluyorsan söyleyebilirsin knkhocam aynısı orada hem konu açınca bekletiyor hemde tekrarlamamama rağmen uyarı yiyorum
sıkıntı yok reis orada en ufak . koymadığımda ceza yazıyordu otomatik düzeltme kullanıyorum gene yanlış yapıyor .dHarbi polisten beter kanka ben kardeşim dedim diye neden ceza yiyorum + karşı tarafta bana bişey demiyor sohbet ediyoruz )
Aynen bro bak mesala sana bro dedim ya orda olsa cezayı basmislardi ha bro dediğim için rahatsız oluyorsan söyleyebilirsin knk
Aynen mesala 1 saat önce konu açtım başlık bu Smasung s9 veya note 9 hala alınır mı? Böyle yazdım paaat konunuz yanlış başlık bilmem neyi ile patladısıkıntı yok reis orada en ufak . koymadığımda ceza yazıyordu otomatik düzeltme kullanıyorum gene yanlış yapıyor .d
herhangi tekrarlanan cümle varmı senceAynen mesala 1 saat önce konu açtım başlık bu Smasung s9 veya note 9 hala alınır mı? Böyle yazdım paaat konunuz yanlış başlık bilmem neyi ile patladı
Hacı yok tertemiz bende böyle yazıyorum sanki havalara bak oradaki yetkili kitlesi TDK dan beter kesin görürler buradaki konuyu hahsh650 TL'ye oyun kolu önerisi
Kablolu olur fark etmez, ama kablosuz kaliteli varsa iyi olur. Vergiler, kargo vs. dahil toplam 650 TL'yi geçemem, mümkünse Xbox düzeni olsun, daha rahatım. Arka tuşları tetik şeklinde olsun, Forza'da az basınca gaza az bassın. Titreşimi de olursa güzel olur.
herhangi tekrarlanan cümle varmı sence
işte DA farkıHacı yok tertemiz bende böyle yazıyorum sanki havalara bak oradaki yetkili kitlesi TDK dan beter kesin görürler buradaki konuyu hahsh
Baksana B yi büyük yazmadım diye ceza ahhssh650 TL'ye oyun kolu önerisi
Kablolu olur fark etmez, ama kablosuz kaliteli varsa iyi olur. Vergiler, kargo vs. dahil toplam 650 TL'yi geçemem, mümkünse Xbox düzeni olsun, daha rahatım. Arka tuşları tetik şeklinde olsun, Forza'da az basınca gaza az bassın. Titreşimi de olursa güzel olur.
herhangi tekrarlanan cümle varmı sence
neyse reis çok şey yapmayalım olay çıkmasın iyi akşamlarBaksana B yi büyük yazmadım diye ceza ahhssh