Neler Yeni

Donanım arşivi forum reklam saçmalığı

Arkadaşlar her ne olursa olsun alakasız şeyler çıkıyor. Ben telefonda teknoloji, film, dizi dışında neredeyse hiçbir şey bakmıyorum havlu askısı reklamı çıkıyor nasıl bir alakası olabilir?
Screenshot_20240803-223452_Chrome.jpg

Post automatically merged:

Arkadaşlar her ne olursa olsun alakasız şeyler çıkıyor. Ben telefonda teknoloji, film, dizi dışında neredeyse hiçbir şey bakmıyorum havlu askısı reklamı çıkıyor nasıl bir alakası olabilir?
Screenshot_20240803-223452_Chrome.jpg
Birde 40-50 binlik askılar. Benim o kadar param olsa yeni pc toplarım

Arkadaşlar her ne olursa olsun alakasız şeyler çıkıyor. Ben telefonda teknoloji, film, dizi dışında neredeyse hiçbir şey bakmıyorum havlu askısı reklamı çıkıyor nasıl bir alakası olabilir? Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

Birde 40-50 binlik askılar. Benim o kadar param olsa yeni pc toplarım
Hocam chrome kullanıyorsan adguard ekle keyfine bak

Şu donanım arşivi foruma ne zaman girsem elbet bi yerde kadın iç çamaşırı olsun iç giyim dış giyim tarzı saçma sapan reklamlar çıkıyor bu reklamları engelleme şansım hiç yokmu yada bu reklamları abdullah abinin engelleme şansı yokmu insan içinde foruma giremez oldum cumadayken bi foruma gireyim dedim yanımdaki adamda dikizliyomuş görür görmez forumdan çıktım adamla göz göze geldik allah için düzelsin artık şu
reklam engelleyici eklenti veya tarayıcı kullanmak ne kadar zor

Şu donanım arşivi foruma ne zaman girsem elbet bi yerde kadın iç çamaşırı olsun iç giyim dış giyim tarzı saçma sapan reklamlar çıkıyor bu reklamları engelleme şansım hiç yokmu yada bu reklamları abdullah abinin engelleme şansı yokmu insan içinde foruma giremez oldum cumadayken bi foruma gireyim dedim yanımdaki adamda dikizliyomuş görür görmez forumdan çıktım adamla göz göze geldik allah için düzelsin artık şu
Kullandığın tarayıcı neyse onun eklentisi var reklam engelleyiciler birini kur kafa rahat bende de italyan mutfağı çıkıyordu :ROFLMAO:

Yardımcı olacak bir şey göremedim? Tek elini çavuşa koyup nette "kadın mayo görselli yorumlar" aratıyorsan senin problemin. Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Komik şey seni :D
O kadar site varken geçip yorumlarda foto aramak gerçekten baya mantıklı yardımcı olunması için konu açtığım fotumda yardımcı olmamak için yazı yazan sen ve hala bana komik diyorsun faydasız şey seni hadi git oyun parkında oyna ukala şey seni

O kadar site varken geçip yorumlarda foto aramak gerçekten baya mantıklı yardımcı olunması için konu açtığım fotumda yardımcı olmamak için yazı yazan sen ve hala bana komik diyorsun faydasız şey seni hadi git oyun parkında oyna ukala şey seni
Neyine yardımcı olayım? Müstehcen yerlerde dolaşmazsan bu reklamlar çıkmaz. Eğer sıfırlamak istersen Google hesabının gizlilik kısmından kişisel verilerle ilgili cart curtları kapatman lazım. Ama yine müstehcen şeyler seyretmeye devam edersen, yine karşına çıkar.

Neyine yardımcı olayım? Müstehcen yerlerde dolaşmazsan bu reklamlar çıkmaz. Eğer sıfırlamak istersen Google hesabının gizlilik kısmından kişisel verilerle ilgili cart curtları kapatman lazım. Ama yine müstehcen şeyler seyretmeye devam edersen, yine karşına çıkar.
O tarz şeylere bakmadığımdan bahsetmişim ve benimle birlikte çoğu kişidede bu durum oluyormuş konu belli zaten neyin tartışması bu halen

Bir yerden sonra reklam kalmazsa ilginç şeyler gösterebiliyor yüklenmeyin adama :D

Telefonda girerkken banada denk geliyor. Pcde adguard var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,550
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri