Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Maximum 1.500.000 TL geniş araç önerisi

2020-2022 Pasat. Donanıma ve motora göre fiyat değişir. 1763882469 Veya sıfır Egea benzinli. 1763882584 Pasat gibi modellerin işletme masrafları yüksek olur. Bunu da hesaba kat.
  2. Alihanyilmaz

PEUGEOT 508 1.6 puretech GT vs Alfa Romeo Tonale 1.5 hybrid Veloce

Ben Pejo'yu tercih ederdim. O modelin dışından çok içi daha hoş. Uçak kokpiti gibi.
  3. Alihanyilmaz

Mazda 3 nasıl bir araba

Renault ve Fiat Türkiye'de her yerde parçası bulunur. Renault daha kaliteli ama Fiat iç hacmi genelde daha geniş oluyor. Vitesler daha rahat. Mümkünse 200.000 km aşmamış bir araç bulmaya çalış. Pazarlık payı her zaman olur. 1763667647 Mazda Japon piyasasının en kalitelisi olsa da eski...
  4. Alihanyilmaz

Arac sogukken gogusten gelen ses pırrr sesi ne olabilir

Klimadan olabilir. Klima gazını yenilettirdiğin yere götür tekrar.
  5. Alihanyilmaz

Sizce bu araba alınır mı

Dost fiyatı vermiş.
  6. Alihanyilmaz

2001 MAGENE 1 İÇİN LASTİK ÖNERİSİ (YAZ)

Petlas en hesaplısı. 1763188921 İnternet'ten satanlar eskimiş lastiğe bile bazen yeni fiyatı isteyebiliyor. Lastikçiden al. Sana daha iyi fiyat verebilir.
  7. Alihanyilmaz

1M araba önerisi????

Sıfır Egea.
  8. Alihanyilmaz

FORD FİESTA 1.4 BENZİN&LPG ALINIR MI ?

Model? (Modeli eski değilse Alınır)
  9. Alihanyilmaz

500k ya araba önerisi?

Günümüzde 500.000 liraya bulabileceğin arabalar ya çok eski, ya da aşırı yol yapmış, ahı gitmiş vah'ı kalmış araçlar. 600.000 lira istenenlerden seç ve pazarlıkla hangisini 500 bine düşürebilirsen onu al. Onlar da yine küçük veya motor gücü düşük araçlar olur. Olsun, daha az yakarlar. Masrafları...
  10. Alihanyilmaz

Yangwang U9 bugattiyi geçti.

Kaç liraymış?
  11. Alihanyilmaz

Aracımı yaptırıp mı satayım yaptırmadan mı satayım?

Arada 50-100 Bin Lira fark var. Senin için önemli değilse.
  12. Alihanyilmaz

Öneri Toyota Yaris fiyatları !!??

Düz, benzinli, en hesaplısı. 1761894961 Yanlış hatırlamışım. 2019 muş. https://www.letgo.com/item/fiat-egea-iid-1719419083
  13. Alihanyilmaz

Bu normal değeri. 2013 model çünkü. 2022 Egea 650 ye gördüm. Letgo'dan bulabilirsin. Hasarsız, boyasız, çiziksiz. İşte o yakında kapışılır.
  14. Alihanyilmaz

Pazarlık yap, 600 teklif et. Kaça düşürebilirsen kâr. Ve o kadar eder zaten. İnsanlar bizde arabayı bir yatırım aracı olarak aldıkları için, aralarında anlaşıp fiyatı şişiriyorlar. Piyasa da şu an durgun. 10 yere teklif at. Hangisi uyarsa. Kral sensin. Çünkü istedikleri para sende. Parayı veren...
  15. Alihanyilmaz

Manuel ehliyet alacam önerileriniz.

Kursta düzgün öğrenemediğini sonradan da öğrenemezsin. Hayatın akışında kaynar gider. Ummadığın an kazaya ve masrafa sebep olur. Seneler sonra bile en zayıf yönün kalır. Okulda çarpım tablosunu veya Ay'ları ezberlememek gibi. Tansu Çiller'in başbakan olmuş ama bayramları karıştırıyor olması...
  16. Alihanyilmaz

Yardım İç dikiz aynası değişimi hakkında

Komple ayna daha ucuza gelir. Cam taktırmak uzar ve ücretli olur.
  17. Alihanyilmaz

Aynayı ön cama yapıştıracak sade. Teşekkür bile yeter. 5 dakikalık iş. Biz titreriz ve kaydırırız.
  18. Alihanyilmaz

Ayna çok da pahalı bir şey olmamalı. 50 TL de kaportacıya verirsin. Ben kaportacıya götürmüştüm. Ayna fiyatını hatırlamıyorum. Yağ değişimini yaptıracağın yere de sorabilirsin.
  19. Alihanyilmaz

O iş zahmetli olur. Al bir ayna ve götür kaportacıya. Yapıştırması biraz el becerisi ister.
  20. Alihanyilmaz

Tiktak araç kiralama farklı kişiye ait olursa

Başkasının adına kiralayamazsın zaten.
Geri