Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,126
Komple ayna daha ucuza gelir. Cam taktırmak uzar ve ücretli olur.
Hocam komple ayna çıkmacılarda ararım sanayide bir gezip dolaşırım ama karartmalı bulamadım hiç internettekilerin hepsi karartmasız ve yan sanayi aracın üstündeki orijinal ve karartmalı olunca ben de sadece ayna değiştirme yoluna gitmeyi düşündüm.Komple ayna daha ucuza gelir. Cam taktırmak uzar ve ücretli olur.
Valla onu çok bilmiyorum daDoğrudur kimse bedava iş yapmaz maalesef tanıdığım bir kaportacı ve camcı yok, hocam dikizin iç aynasını değişmek istiyorum komple dikizi değil değişim yaparlar değil mi?
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama direkt düz ayna da ne kadar kullanışlı olur bilemedim. Tam ona göre kesip oturtulması lazım bir de karartma olmaz tabi.Komple ayna daha ucuza gelir. Cam taktırmak uzar ve ücretli olur.
Hocam benim için karartma da önemli dümdüz ayna olması benim için anlamı yok hani karartması olmayacaksa zaten camı da değiştirmem yarın bakacağız.Valla onu çok bilmiyorum da
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama direkt düz ayna da ne kadar kullanışlı olur bilemedim. Tam ona göre kesip oturtulması lazım bir de karartma olmaz tabi.