Öneri Toyota Yaris fiyatları !!??

Alpercan

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar şok oldum sarı siteye girdiğimde. Normali mi anormal mi diye size sormak istedim bu fiyatlar gerçek olamaz
2013 model bir toyota yaris 850.000 - 1.000.000 tl bandında olabilir mi ya 2025 sıfır araç 1.700.000 tl iken. Dediğim gibi şaşırdım şaşırmakla haklı mıyım haksız mıyım merak ettim

Arkadaşlar şok oldum sarı siteye girdiğimde. Normali mi anormal mi diye size sormak istedim bu fiyatlar gerçek olamaz
2013 model bir toyota yaris 850.000 - 1.000.000 tl bandında olabilir mi ya 2025 sıfır araç 1.700.000 tl iken. Dediğim gibi şaşırdım şaşırmakla haklı mıyım haksız mıyım merak ettim
Haklısın 2 el piyasası sacma sapan şuan

araba sanayiye düşmedigi için çok saglam oldugu için toyota araçlar piyasanın çok üzerinde satılır her zaman

ben daha yeni seat ibiza aldım 2013 temiz toyata bulabiliyorsan 850 900 k ya kaçırma derim i20 - kia stocic - ww polo - seat ibiza - reno clio 4-5 opel corsa - almadan önce sık sık baktığım aran modelleri toyata auris ve yaris de dahil en az 3-4 değişenli araçlar km 150.000 üstü araçlar 1 -2 ay öncede özellikle toyata yaris 850 ve üstü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada fiyatların düşeceğini sanmıyorum almayı düşünüyorsan al

Tabi haklısın toyotanın adı var ancak yinede doğru gelmiyor fiyatlar
fiyatalr dogru degil ama satan kişi altın fiyatına doviz kuruna baktıgı için fiyatlar dogal olarak artıyor üstüne diyelim kişi arabasını yükseltecek alacagı araçda sıfır olarak artıyor 2.elde dogal olarak reaksiyon şeklinde fiyatlar artıyor sorun klasik bilenen mevzular ama toyota her zaman pahalı olur mesela yarisin rakibi polo bakın aynı yıllarda mesela fiyatlar nerde geziyor

toyatanın adı değil kanka piyasada şuan diğer araçlarda bana sorcak olursan saçma sapan fiyatlar ben ibiza adlım 2016 176.00 km 760 k ya 1.5 ay önce aldım şuan piyasaası 850 bin olmuş banada doğru gelmiyor fiyatlar ama tr piyasası ben düşer diye beklerken sürekli üstüne koyuyor

Pazarlık yap, 600 teklif et. Kaça düşürebilirsen kâr. Ve o kadar eder zaten. İnsanlar bizde arabayı bir yatırım aracı olarak aldıkları için, aralarında anlaşıp fiyatı şişiriyorlar. Piyasa da şu an durgun. 10 yere teklif at. Hangisi uyarsa. Kral sensin. Çünkü istedikleri para sende. Parayı veren düdüğü çalar. Paranın hakkını al. (İyi pohpohladım mı?):)

Pazarlık yap, 600 teklif et. Kaça düşürebilirsen kâr. Ve o kadar eder zaten. İnsanlar bizde arabayı bir yatırım aracı olarak aldıkları için, aralarında anlaşıp fiyatı şişiriyorlar. Piyasa da şu an durgun. 10 yere teklif at. Hangisi uyarsa. Kral sensin. Çünkü istedikleri para sende. Parayı veren düdüğü çalar. Paranın hakkını al. (İyi pohpohladım mı?):)
850 900 k lık arabayı 600 e alamaz özellikel suan satıcılar galerici araçlar hep galericilerin elinde nerdeyse 850 k lık bi arabayı 750 ye alamazsın he ama ağır hasaarlı 4-5 değişieni varsa alırsın kimse temiz arabasını ölü fiyata vermez yorumun çok saçma olmuş

850 900 k lık arabayı 600 e alamaz özellikel suan satıcılar galerici araçlar hep galericilerin elinde nerdeyse 850 k lık bi arabayı 750 ye alamazsın he ama ağır hasaarlı 4-5 değişieni varsa alırsın kimse temiz arabasını ölü fiyata vermez yorumun çok saçma olmuş
Bu normal değeri. 2013 model çünkü. 2022 Egea 650 ye gördüm. Letgo'dan bulabilirsin. Hasarsız, boyasız, çiziksiz. İşte o yakında kapışılır.

Türklerin sattığı herhangi bir 2. elde mantık aranmaz. Askeriyede mantık aranmaz derler ya aynı o hesap.

Bu sarı sitenin hiç varolmaması gerekiyordu.

Bazı modellerin sahipleri araçlarını bulunmaz nimet sanıyor. Yaris de bunlardan biri.

Geri