Arama sonuçları: *

1. B

Bmw f10 2011 amerikan park

H hocam gizli özellik ile açmanız gerekiyor eğer modül takarsan arıza ışığı yakar
  2. B

Araba rengarenk cam lekesi

çok garip hocam bu anlattığım şeylerde bizim araçlarımızdada vardı biz bu işlemleri uyguladık hepsi geçti
  3. B

hocam size tavsiyem şudur benim arabam dada vardı aynı şey normal arabalar için olan pastalar var ondan alıyorsunuz ucuz bir şey olsa bile olur birde üstübü diye bir malzeme var nalburlarda oluyor birazda üstübü alıyorsunuz üstübü ile cama pastayı uygulayın ondan sonra kuru bez ile güzelce silin...
  4. B

Honda civic 1.6 ies 1998 2001 model günümüzde hâlen alınır mı

hocam motor mekanik iyi ise alınır diğer arabalardan daha iyidir 1727338235 alacağın max düşük fiyat 300-350 aralığında olsun zaten bu fiyatların üstünedekilerde kupon araçlar oluyor 1727338387 fiyatlarına şimdi baktım 350den başlıyor fiyatları ama oda minimumlar 1727338398 kafadan 400 ü çıkart
  5. B

hocam camınızda nasıl kireçler var merak ettim
  6. B

hocam o leke değil kireçte değil camın kendi orjinal hali
  7. B

Bu lekeleri nasıl çıkarabilirim ?

hocam siz o küçük nokta siyah izleri çıkartmak için cif alın elinize birde yumuşak sünger ile ufak ufak kaporta ıslak olucak şekilde yaparsanız çıkacaktır zaten veya araca sadece pasta yaptırırsanız da çıkar cilaya gerek yok cila sadece pastadan sonra parlama amaçlı kullanılır 1725283464 yani...
  8. B

Bu lekeleri nasıl çıkarabilirim ?

hocam daha önceden arabaya hiç pasta yaptınızmı 1725270883 veya elinizde cif varmıdır
  9. B

Araba hem çok yakıyor hem gitmiyor sebebi nedir?

hocam her şey sanş işi
  10. B

hocam bizim arabadada aynı problem vardı arabanın bütün gaz bakımları yapıldı sadece enjektörleri kalmıştı bunu biz bildiğimiz halde sanayideki ustalat başka birşeyden olduğunu söylemişti biz ondan sonra lpg enjektörleri değişince her şey düzeldi birde gaz ayarı yapınca dahada iyi oldu
  11. B

lpg enjektörleri ne durumda
  12. B

arabayı bilgisayara bağlayıp lpg ayarı yaptılarmı
  13. B

B,A2 ehliyet alma süreci

hocam siz ilk başta b ehliyeti alın zaten b ehliyetini alırken teorik sınava zaten gireceksiniz ondan sonra direksiyon dersini alıp direksiyon sınavına gireceksiniz ve ehliyetiniz cebinizde olucak ama şunu unutmayın b ehliyeti aldıktan sonra a2 almak için tekrardan teorik sınava girmiyorsunuz...
  14. B

Civic fd 6 kullanıcıları bakabilir mi?

el freni ayarı yapılıyor hocam ayar yaptırın zaten balatalar sağlam dediniz birde bazı araçlarda el freninin teli gevşiyor teldede sıkıntı olabilir
  15. B

yeni almış olduğum warex için elektrik konusunda yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ben 1 hafta önce 2.el kumandalı warex aldım ve benim aracımdaki beyin bozuldu bende bu warexin kendi motorunu düğme ile çalıştırmak istiyorum ama hangi düğmeden kullanmam gerekiyor onu bilmiyorum çünkü üzerindeki motor 2 farklı hareket yapıyor sadece açıyor kapatıyor ve motorun 2 adet...
  16. B

Arabaya Örümcek Girdi

reis bendeki araba citroen saxo vts ama ona egzoz çok güzel oluyor
  17. B

Arabaya Örümcek Girdi

bu arada bir şey soracağım ama konu dışı bendeki arabaya ben kumandalı warex aldımda sizce komple düz boru yapmam gerekirmi yoksa son susturucuya taksam nasıl olur
  18. B

Arabaya Örümcek Girdi

o sırada l300
  19. B

Arabaya Örümcek Girdi

anladım hocam bendede örümcek böcek fobisi var çok kötü oluyorum
  20. B

Arabaya Örümcek Girdi

:D
Top Bottom