Neler Yeni

B,A2 ehliyet alma süreci

Jordicrusher

80+ Bronze
Merhaba bu 14 ekimde 18e giriyorum a2 ve b alıcam önce b sonra a2 şey sorucağım a1 almaya yetiyo şuan yaşım a1 aldıktan sonra b alsam a1i a2ye yükseltme şansım var mı a2 için tekrar kursa yada teorik sınava girmem gerekiyor mu bilgisi olan var mı

BabaVoss7

80+ Silver
Ayrı ehliyetler yani gerekiyor. Parasıda cabası eskiden ehliyet alanlar 3 ehliyeti tek seferde çözmüşer ben 4 ehliyet aldım ayrı ayrı maalesef..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sakattosba
Şöyle açıklayayım bir kere yazılı (trafik kuralları sınavına) girersen ona hiç girmeme gerek kalmıyor diğer ehliyetleri almak için sadece sürüş eğitimine giriyorsun. Lakin her ehliyet kademesi yada sınıfı için tekrar sürüş eğitimi görüyorsun ve her sınav için ayrı ayrı para ödüyorsun
Yani A1 için B ve A2 için ayrı ayrı sürüş sınavına grmen ve ayrı ayrı para ödemem gerekiyor ama A2 ti alırsan o zaman A1 e para ödememe gerek kalmaz ama zaman önemli benim için diyorsan ki şuan başvurdun ehliyet için diyelim tüm süreçler bitti geçic ehliyeti eline aldın diyene kadar 1-1,5 ay geçer yinede karar senin tabi. Teşekkürler<3

Jordicrusher

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle açıklayayım bir kere yazılı (trafik kuralları sınavına) girersen ona hiç girmeme gerek kalmıyor diğer ehliyetleri almak için sadece sürüş eğitimine giriyorsun. Lakin her ehliyet kademesi yada sınıfı için tekrar sürüş eğitimi görüyorsun ve her sınav için ayrı ayrı para ödüyorsun
Yani A1 için B ve A2 için ayrı ayrı sürüş sınavına grmen ve ayrı ayrı para ödemem gerekiyor ama A2 ti alırsan o zaman A1 e para ödememe gerek kalmaz ama zaman önemli benim için diyorsan ki şuan başvurdun ehliyet için diyelim tüm süreçler bitti geçic ehliyeti eline aldın diyene kadar 1-1,5 ay geçer yinede karar senin tabi. Teşekkürler<3
Ayrı ehliyetler yani gerekiyor. Parasıda cabası eskiden ehliyet alanlar 3 ehliyeti tek seferde çözmüşer ben 4 ehliyet aldım ayrı ayrı maalesef..
Benim demek istediğim şey 3.5 ay kaldı 18e girmeme a1 için ehliyet kursları 7000 diyor harçla beraber 10kya çıkıyor ben bunu aldıktan sonra 18e girdiğimde b ehliyet aldıktan sonra a1i a2ye yükseltmek yükseltirken daha mı az para ödiceğim daha az ödiceksem öyle yapmayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sakattosba
Hayır ödeme tutarın değişmeyecek 3 adet eğitim ve harç ödeyeceksin öyle yaparsan

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
uğur demirel
Merhaba bu 14 ekimde 18e giriyorum a2 ve b alıcam önce b sonra a2 şey sorucağım a1 almaya yetiyo şuan yaşım a1 aldıktan sonra b alsam a1i a2ye yükseltme şansım var mı a2 için tekrar kursa yada teorik sınava girmem gerekiyor mu bilgisi olan var mı
a2 b tek alabiliyon tek ehliyet seklinde gönderiyorlar kazandıgında ayrı ayrı alcak söyle oluyor sonra aldıgın ehilyeti eski ehliyet eklebiliyon başvuru yapıyorsun 15 7 gün arası yeni ehliyet gelir yada tavsiyem öyle yapcan direk kimlik kartı eklet tek kimlik sorun çözersin müdürlük bilgi alman daha sağlıklı olur

Jordicrusher

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a2 b tek alabiliyon tek ehliyet seklinde gönderiyorlar kazandıgında ayrı ayrı alcak söyle oluyor sonra aldıgın ehilyeti eski ehliyet eklebiliyon başvuru yapıyorsun 15 7 gün arası yeni ehliyet gelir yada tavsiyem öyle yapcan direk kimlik kartı eklet tek kimlik sorun çözersin müdürlük bilgi alman daha sağlıklı olur
yani a1 yerine a2 beklemem daha doğru olur öyle mi 18de a2 ile b alıcam zaten

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Kral benim bildiğim önce 1 sonra 2 yi alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Bence acelen yoksa boşuna a1 alma, 18 olduğunda direkt a2 ve b yi beraber al. Çünkü a1 i alırsan a2 eğitimi için de kursa ücret ödemen gerekecek.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam siz ilk başta b ehliyeti alın zaten b ehliyetini alırken teorik sınava zaten gireceksiniz ondan sonra direksiyon dersini alıp direksiyon sınavına gireceksiniz ve ehliyetiniz cebinizde olucak ama şunu unutmayın b ehliyeti aldıktan sonra a2 almak için tekrardan teorik sınava girmiyorsunuz direk direksiyon dersi alıyorsunuz ve her ehliyet aldığınızda ehliyetinizi yenilemeniz gerekiyor ve her seferinde harç para yatırıyorsunuz ona göre düşünün ben olsam ilk b sonra a2 alırdım a1 i hiç karıştırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,928
Üyeler
166,294
Son üye
nouchitr
Top Bottom