Arama sonuçları: *

1. B

Dosyayı yaktım bütün param boşa gitti

Aslında tek sorun heyecan.Direksiyon başına gectigim anda elim ayağım titriyor ne yapacağımı unutuyorum mesela en basit yaptığım L parkta direksiyonu toplamayı unuttum ilk 2 sınavda yapmıştım ama.Dısarida surdugumde de heyecanlanmiyorum gayet sakinim ama sınava girince her şey değişiyor
  2. B

Çok sağolun Hocam sınav güzergahi oturduğum yere çok uzak bunu düşünememem ayri bir hata
  3. B

Adana
  4. B

Buradaki hocalar çok ters bir hata yapinca terörist muamelesi çekiyorlar :)
  5. B

Hocam bir tanıdığım eski direksiyon hocası onunla baya sürdüm hatta manuel Doblo sürdüm iyi sürüyorsun dedi ama hayırlısı işte
  6. B

Galiba öyle içimde çok tutup kafayı yememek için birkaç kişiyle paylaştım hep böyle yapıyorum galiba yapmamam gerekiyor 1741026252 Ya aslında iyi sürüyorum evdeki arabayla trafiğe falan da çıktım abimle ama işin icinde sınav olunca olmuyor galiba haklısınız seneye tekrar denerim
  7. B

Haklısınız hocam zaten kazara alsamda uzun bir süre trafiğe çıkmam bu konularda bilinçliyim
  8. B

İnşallah kardeşim normalde böyle şeyleri kafaya takmam heyecan da yapmam ama son 2 senedir en ufak şeyde elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum nedenini anlamadım
  9. B

Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
  10. B

Evet ama güvenim kırıldı sınav ücreti de çok pahalı girsem mi bilemedim
  11. B

İlk sınavda hoca yüzünden sarida geçtim kaldım 2. Sınavda bütün parkları yaptım sağa dönüp sınavı bitirecektim sinyali unuttum 3. de en rahat yaptığım L parkta direksiyonu toplamayı unuttum
  12. B

Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
Top Bottom