Neler Yeni

Dosyayı yaktım bütün param boşa gitti

Golf 4 R32

80+ Silver
Herkes araba sürecek diye bişey yok. Kadınsan hiç alma erkeksen biraz zaman ver kendine aylar sonra tekrar dene.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
Dostum ehliyet kursuna yazılmadan önce hayatımda araba kullanmamıştım. Alalı 1 yıl oldu ehliyetimi yeni aldım sayılır.
Şöyle söyleyeyim derslere gitmeden önce rezil olmayayım diye hangisi fren debriyaj gaz diye googleden bakmıştım :D
Ona rağmen tek seferde aldım. Yapman gereken tek şey unutmamak ve stres yapmamak. Sinyalini minyalini unutmayacaksın ve havalı gözükeceğim diye seri-hızlı sürmeyeceksin. Yavaş yavaş tın tın acele etmeden sür. Süre limiti var tabii ama her türlü yetişririsin.

HDogus

80+ Bronze
İnşallah kardeşim normalde böyle şeyleri kafaya takmam heyecan da yapmam ama son 2 senedir en ufak şeyde elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum nedenini anlamadım
Belki de çok dillendirmek seni daha fazla strese sokuyor. Özellikle etrafına bu durumları anlatmak stresini artırır o yüzden bu konuları çok dillendirmeden kendi içinde çözmeye çalış.

şahin doğan

80+ Platinum
Olmuyorsa olmuyordur bir de öyle düşünmek lazım. Bir daha başvurmadan önce araba kullanmayı düzgün bilen birinden ekstra dersler al derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
Belki de çok dillendirmek seni daha fazla strese sokuyor. Özellikle etrafına bu durumları anlatmak stresini artırır o yüzden bu konuları çok dillendirmeden kendi içinde çözmeye çalış.
Galiba öyle içimde çok tutup kafayı yememek için birkaç kişiyle paylaştım hep böyle yapıyorum galiba yapmamam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmuyorsa olmuyordur bir de öyle düşünmek lazım. Bir daha başvurmadan önce araba kullanmayı düzgün bilen birinden ekstra dersler al derim.
Ya aslında iyi sürüyorum evdeki arabayla trafiğe falan da çıktım abimle ama işin icinde sınav olunca olmuyor galiba haklısınız seneye tekrar denerim

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak Balta
Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
Mümkünse sınavdan 1 gün önce boş arazide biraz sür ayağın pedala direksiyona alışsın öyle gir ben eğitimlerde kötüydüm sınavdan bi gün önce biraz fazla pratik yaptım öyle geçtim tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
Mümkünse sınavdan 1 gün önce boş arazide biraz sür ayağın pedala direksiyona alışsın öyle gir ben eğitimlerde kötüydüm sınavdan bi gün önce biraz fazla pratik yaptım öyle geçtim tavsiye ederim
Hocam bir tanıdığım eski direksiyon hocası onunla baya sürdüm hatta manuel Doblo sürdüm iyi sürüyorsun dedi ama hayırlısı işte

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
Hocam bir tanıdığım eski direksiyon hocası onunla baya sürdüm hatta manuel Doblo sürdüm iyi sürüyorsun dedi ama hayırlısı işte
Sınavda kendini rahatlatmak için sohbet et hocalarla eğer yapabilirsen tabi ben sınavdayken gelen kişilerle sohbet ede ede sınavı bitirmiştim en son akrabam çıkıyordu neredeyse adamlar 😆

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
Yapacak bir şey yok kral takma sakin ol gerilme bir şey yok alt tarafı araba sürecen gerilecek bir şey yok rahat ol. Para da önemli değil giden gitmiş artık yapacak bir şey yok üzülmek geri getirmeyecek. Mecbur tekrar girecen bu sefer halledersin. Şimdi girmezsen daha sonra zamlanacak ne kadar erken o kadar iyi biliyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
Sınavda kendini rahatlatmak için sohbet et hocalarla eğer yapabilirsen tabi ben sınavdayken gelen kişilerle sohbet ede ede sınavı bitirmiştim en son akrabam çıkıyordu neredeyse adamlar 😆
Buradaki hocalar çok ters bir hata yapinca terörist muamelesi çekiyorlar :)

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Numan Ceylan
Ne babamın ne de çevremde olanların arabası yoktu. adam akıllı araba deneyimim bile yoktu, Lanet bir hoca ile 3-4 günlük ders alıp sınava girip kazanıp eve gittim sandviç yaptım.
ilk reşit olduğumda A2 ehliyet için sınava girdiğimde kalmıştım sadece, ondada sadece 1 gün eğitim aldım ve güzergahı bilmeden sınava girdim. güzergahı kaçırdım.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak Balta
hocam öyleyse cidden hayırlısı budur belkide en basitinden belkide ehliyet aldığında kaza yapıcaksındır bundan korunuyosundur hazır hissettiğin zaman tekrar girersin sen boşver arkadaşlarının dediğini

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
VeV
Hocam arada çık trafiğe kapalı yerde gez mahalle içinde falan içinde zaman geçirip kendini rahat hissettikçe kafan da rahatlar benim öyle oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,758
Üyeler
169,185
Son üye
Bortecin