Neler Yeni

Dosyayı yaktım bütün param boşa gitti

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
O zaman bu işi yapacak tek kişi sensin kendine güven. Dirayet li olman lazım ehliyet olan bir arkadaşın ile boş bir arazide sınavda yapılacak olan eylemleri hafta da 2-3 saat tekrar yaparak kendini geliştir başka şansın yok

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
hangi ildesin

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
yakın olsan yardım ederdim, bol bol pratik yap sınav güzergahında ve aynı şeyleri bıkmadan yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
yakın olsan yardım ederdim, bol bol pratik yap sınav güzergahında ve aynı şeyleri bıkmadan yap
Çok sağolun Hocam sınav güzergahi oturduğum yere çok uzak bunu düşünememem ayri bir hata

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,008
İsim
Selim
Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
Otomatik olan ehliyete girin eğer sürekli otomatik araba kullanacaksan ve panik yapmana gerek yok

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
oğuzhan ege
tam olarak neyi yapamıyorsun neyden kalıyorsun. heyecanını yenmek için hocalarla sohbet etmen iyi olur zamanında biz öyle yaptık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
tam olarak neyi yapamıyorsun neyden kalıyorsun. heyecanını yenmek için hocalarla sohbet etmen iyi olur zamanında biz öyle yaptık.
Aslında tek sorun heyecan.Direksiyon başına gectigim anda elim ayağım titriyor ne yapacağımı unutuyorum mesela en basit yaptığım L parkta direksiyonu toplamayı unuttum ilk 2 sınavda yapmıştım ama.Dısarida surdugumde de heyecanlanmiyorum gayet sakinim ama sınava girince her şey değişiyor

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
fre
Aslında tek sorun heyecan.Direksiyon başına gectigim anda elim ayağım titriyor ne yapacağımı unutuyorum mesela en basit yaptığım L parkta direksiyonu toplamayı unuttum ilk 2 sınavda yapmıştım ama.Dısarida surdugumde de heyecanlanmiyorum gayet sakinim ama sınava girince her şey değişiyor
kanka ozele gelsene

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arnold
Bence sık dişini, bben de ikincide geçtim. Taksi daha pahalı.

Top Bottom