Neler Yeni

Dosyayı yaktım bütün param boşa gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Ege
Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
nerde kalsın tam olarak çarptınmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nerde kalsın tam olarak çarptınmı
İlk sınavda hoca yüzünden sarida geçtim kaldım 2. Sınavda bütün parkları yaptım sağa dönüp sınavı bitirecektim sinyali unuttum 3. de en rahat yaptığım L parkta direksiyonu toplamayı unuttum

1905

80+ Silver
takma kafana ilk defa kalan sen değilsin. bir dahakine daha iyi çalışırsın geçersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama güvenim kırıldı sınav ücreti de çok pahalı girsem mi bilemedim

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
umut şahin
Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
panik yapıyorsun veya heycandan derin derin nefes al panik yapma ve tüm kuralları kodla kafanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
4 de geçersin kardeşim sıkıntı yapma yola devam. Dalga geçenleri de paketle gitsin.
İnşallah kardeşim normalde böyle şeyleri kafaya takmam heyecan da yapmam ama son 2 senedir en ufak şeyde elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum nedenini anlamadım

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet
Yapacak bir şey yok hocam bu şekilde sınavdan geçip ehliyet alsan hem senin için hem de başkaları için tehlikeli olacaktı. Giden para olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonrakinde dikkat et hatalardan ders çıkar halledersin çok panik yapma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beckham
Yapacak bir şey yok hocam bu şekilde sınavdan geçip ehliyet alsan hem senin için hem de başkaları için tehlikeli olacaktı. Giden para olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonrakinde dikkat et hatalardan ders çıkar halledersin çok panik yapma
Haklısınız hocam zaten kazara alsamda uzun bir süre trafiğe çıkmam bu konularda bilinçliyim

Top Bottom