Depresyon

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.

Arkadaşlar 3. defa kaldım.Egitimlerde sorunsuz yapıyorum ama sınavda işler değişiyor elim ayağım birbirine dolanıyor.Tekrar yazılsam aşırı pahalandı.Arkadasim da dalga geçti baya.3 gündür uyuyamıyorum cidden.Herseyi çok kafaya takıyorum böyle.Galiba depresyondayım.
nerde kalsın tam olarak çarptınmı

nerde kalsın tam olarak çarptınmı
İlk sınavda hoca yüzünden sarida geçtim kaldım 2. Sınavda bütün parkları yaptım sağa dönüp sınavı bitirecektim sinyali unuttum 3. de en rahat yaptığım L parkta direksiyonu toplamayı unuttum

4 hak yokmu

Evet ama güvenim kırıldı sınav ücreti de çok pahalı girsem mi bilemedim

Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim titriyor
panik yapıyorsun veya heycandan derin derin nefes al panik yapma ve tüm kuralları kodla kafanda

4 de geçersin kardeşim sıkıntı yapma yola devam. Dalga geçenleri de paketle gitsin.
İnşallah kardeşim normalde böyle şeyleri kafaya takmam heyecan da yapmam ama son 2 senedir en ufak şeyde elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum nedenini anlamadım

Yapacak bir şey yok hocam bu şekilde sınavdan geçip ehliyet alsan hem senin için hem de başkaları için tehlikeli olacaktı. Giden para olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonrakinde dikkat et hatalardan ders çıkar halledersin çok panik yapma

Yapacak bir şey yok hocam bu şekilde sınavdan geçip ehliyet alsan hem senin için hem de başkaları için tehlikeli olacaktı. Giden para olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonrakinde dikkat et hatalardan ders çıkar halledersin çok panik yapma
Haklısınız hocam zaten kazara alsamda uzun bir süre trafiğe çıkmam bu konularda bilinçliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,809
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri