Arama sonuçları: *

• Users: BehzatÇ.
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BehzatÇ.

Sizce 1milyon 500 bandında kadar hangi araba alınabilir

SUPER B
  2. BehzatÇ.

Sedan - Otomatik 450000 TL ye kadar araç önerileriniz

Renk olarak açık renkler düşünyüorum beyaz gümüş gri gibi en kötü 2012 model üzeri değişensin en fazla 2 parça boyalı olacak şekilde araç bakıyorum piyasası hızlı olarak jattalara bakıyorum geneldealternatif olarak gerçekten kullandıgınız araç hakkında nedeni ile birlikte öneride...
  3. BehzatÇ.

Max 500.000 TL sedan araç ne önerirsiniz ?

bundan sanane istersem 1 milyonluk araba alırım bu ekonomimizin kötü oldugu gerçeğini değiştirirmi çalışıp kazanan benim, krediyi ödeyecek benim 6-7 sene önce jettalar 40 bin civarıydı şimdi 500 bin civarı napalım
  4. BehzatÇ.

Max 500.000 TL sedan araç ne önerirsiniz ?

Öncelik alman grubu ww bmw skoda seat olabilir mevcutta 2006 octavia kullanıyorum daha üst modellere geçmek için aracı satıp birazda nakitim var tahmini 200-250 binde kredi cekebilirim
  5. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

susam
  6. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

aynen kardesim sen haklısın uzatma konusma daha fazla 27 yaşındayım sanayide esnafım senin gibi biriyle polemiğe bile girmem yanlıştı sen haklısın .
  7. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

500 tl dedimmi ben bu yükselmen neden ? mesajlarımı dikkatli oku mersinde oturuyorum boyanın verniğin tinerin gramajından haberin varmı o parça boyaya hazırlanana kadar macun çekilmeyecekmi sürtmeden kaynaklı plastiği bile aşındırmış macun çekilip zımpara yapılması lazım 100 tl malzeme harcar...
  8. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

aynen.
  9. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

allah için o çizikleri pasta cilayla geçirip sonra bizimle paylaşırmısın veya 200 tl ye boyayacak ustayı bul sonra dön bize herşeyi bilen arkadaşta görsün
  10. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

beze yada peçeteye döküp silebilirsin
  11. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

tanıdığa gidersen pasta cilaya para bile almayabilirler fakat boya yapılması lazım metalik boya en az 300 tl
  12. BehzatÇ.

Arabayı Sürttüm Çizildi!

pasta cila geçirmez bunu rötuş yapsanda belli olur
  13. BehzatÇ.

Bu aracın masrafı nedir?

kapıda daha önce boya yok sanırım aksi durumda boyasız düzeltme yapılamaz. Eğer işinin ehli harbiden göçükcüyse 1000 TL normal bazı kaportacılar amatörce yapıyor öyle bişeyse yaptırma zaten kaportacıya boyatsan onlarda aşağı yukarı aynı parayı ister 1000 tl demezde 800 der mesela
  14. BehzatÇ.

250-270 bin tl araç önerisi

octavia lara baktınmı
  15. BehzatÇ.

3008 gt mi yoksa civic mi

garanti kısmını bilmiyorum sanayiye gelen kısmını biliyorum garanti bittikten sonrası yani şöyle örnek vereyim a parçası diğer markalarda 1000 tl ise pejo citroen grubunda 1800 üstü
  16. BehzatÇ.

3008 gt mi yoksa civic mi

5 yıldır aktif sanayide esnafım babam 40 yıllık esnaf dedem eski kaportacı tek diyeceğim pejodan uzakdur hondayı al pejo grubunun servis ve parça maaliyeti cok yüksek diğerlerine göre honda daha dayanıklıdır.
  17. BehzatÇ.

Yardım Arabada Çakmaklıktan Aux Veya Bluetooth Kullanmak

daha önce buna benzer bir kaç ürün kullandım genelde hafif cızırtı oluyor son olarak bu ürünü aldım süper ses çızırtı sadece şarkı kapalıyken cok az var müzik çalarken herhangi bir cızırtı yok önerebileceğim bir ürün...
  18. BehzatÇ.

İbiza teyp kodu nerede bulabilirim?

https://forum.donanimhaber.com/radyo-teyp-kodu-isteyenler--110494482
  19. BehzatÇ.

Maks 100 k araç (80k civarı güzel olurz)

şaka yaparsın bende mersindeyim
  20. BehzatÇ.

Maks 100 k araç (80k civarı güzel olurz)

hangi şehirdesin
Top Bottom