Neler Yeni

Maks 100 k araç (80k civarı güzel olurz)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazdığımı yanlış okudunuz sanırsam. Bende o fiyatlara düşük km bulamayacağını söylüyorum ve km ye takılmaması gerektiğini belirtiyorum.
1.6 307 hem hantal hem çok yakıyor hemde sorunlu bir model. Tek albenisi tasarımı. Motor olarak verimsiz. + olarak 1.6 307' yi lpgsiz bulmak pek mümkün değil.
Hayır yanlış okumadım takılmaması gerektiğini söylemişsiniz . Takılsa bile megane 2 gibi bir araçta temizi olmadığını belirtmek istedim. Motoru verimsiz evet fakat bu paraya çokta performanslı bir araba yok ki hocam.
Lpgli konusuna gelirsek, şöyle açıklayayım.
Piyasada lpgsiz araçlar daha pahalı çünkü ellenmemiş vs. Kafasında düşünülüyor. Ben lpgli alıp söktürmeyi daha mantıklı buluyorum.

bwNN

80+ Silver
Agalar bana link atsanız olur mu ya ben imkanı yok bulamam sizin yazdıkları xı

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Hayır yanlış okumadım takılmaması gerektiğini söylemişsiniz . Takılsa bile megane 2 gibi bir araçta temizi olmadığını belirtmek istedim. Motoru verimsiz evet fakat bu paraya çokta performanslı bir araba yok ki hocam.
Lpgli konusuna gelirsek, şöyle açıklayayım.
Piyasada lpgsiz araçlar daha pahalı çünkü ellenmemiş vs. Kafasında düşünülüyor. Ben lpgli alıp söktürmeyi daha mantıklı buluyorum.
Hocam o bahsettiğiniz olay bmw lerde var bir tek. Onun dışında kimse bunun farkında dahi değil.
Kimisi +LPG diye yazıyor kimisi LPG görmemiş diye.
Verimsizden kastım performans değil zaten. Hem atmosferik kankalarından fazla yakıyor hemde hacmine göre hantal kalıyor. Yoksa 307 yi bende çok beğenirim. Tasarım olarak döneminin ötesindeydi bana göre.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Agalar bana link atsanız olur mu ya ben imkanı yok bulamam sizin yazdıkları xı
Çok üstün körü bakıp attım. Daha detaylı araştırılabilir. Şuan mesaide olduğum için daha detaylı bakamadım ama kısa vadede gözüme bunlar çarptı.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bu devirde 100 bine araç alırsan sanayide usta arkadaşlar edinirsin güzel bir şey bulman imkansıza yakın.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
  • Beğen

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Bu devirde 100 bine araç alırsan sanayide usta arkadaşlar edinirsin güzel bir şey bulman imkansıza yakın.
Ne alakası var hocam. 100 binlik araçla sanayinin bir bağını anlatsana mesela bana? 0 kmden itibaren LPG ile kullanılıp 600-700 bin km yapmış halen rektifiye dahi görmemiş araçlar var piyasada. İnsanları yanlış yönlendirip gereksiz korkutmayın. Şuan orta- iyi seviyedeki bir araca ufak bakımlarla sorunsuz uzun yıllar binilebilir.

• Beğen

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ne alakası var hocam. 100 binlik araçla sanayinin bir bağını anlatsana mesela bana? 0 kmden itibaren LPG ile kullanılıp 600-700 bin km yapmış halen rektifiye dahi görmemiş araçlar var piyasada. İnsanları yanlış yönlendirip gereksiz korkutmayın. Şuan orta- iyi seviyedeki bir araca ufak bakımlarla sorunsuz uzun yıllar binilebilir.
Araç piyasasından haberin yok herhalde Egea dolu paketleri 400 bin üzerinde fiyatları varken 100 bin liraya hiçbir orijinalliği kalmamış can güvenliği olmayan araçlara binersin. Sonrasında akşama show habere çıkarsın önü 2011 model arkası 2010 model diye.

• Beğen

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Araç piyasasından haberin yok herhalde Egea dolu paketleri 400 bin üzerinde fiyatları varken 100 bin liraya hiçbir orijinalliği kalmamış can güvenliği olmayan araçlara binersin. Sonrasında akşama show habere çıkarsın önü 2011 model arkası 2010 model diye.
Kardeşim neyin boşunu yapıyorsun? Söylediklerinle sanayinin ne alakası var ne anlattığından kendinin bile haberi yok. Araç piyasasını en az 15 katın iyi biliyorumdur. Kaporta aksamı ile sanayiden çıkamamanın ne alakası var. Bomboş yorumlar yapıp insanların kafasını karıştırma. 100K altında alınıp en az 100-200bin km sorunsuz kullanılacak onlarca araç var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kardeşim neyin boşunu yapıyorsun? Söylediklerinle sanayinin ne alakası var ne anlattığından kendinin bile haberi yok. Araç piyasasını en az 15 katın iyi biliyorumdur. Kaporta aksamı ile sanayiden çıkamamanın ne alakası var. Bomboş yorumlar yapıp insanların kafasını karıştırma. 100K altında alınıp en az 100-200bin km sorunsuz kullanılacak onlarca araç var.
Aynen kardeşim aynen senin dediğin gibi kaportadan mı bahsettim ben Allah akıl fikir versin.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Aynen kardeşim aynen senin dediğin gibi kaportadan mı bahsettim ben Allah akıl fikir versin.
Allah sana akıl fikir versin. Neyden bahsettiğinden haberin yok daha. Bu attığım ilandaki aracı alınca nasıl bir can güvenliği sorunu yaşayacaksın mesela? Bomboş yorumlarınızla insanları yoruyorsunuz başka işe yaradığınız yok. Keşke birazda teknik bilgileriniz olsa da destek olsanız ona buna. Show habere çıkarlarmış sanayiyle kanka olurlarmış :D

Top Bottom