Neler Yeni

Yardım Arabada Çakmaklıktan Aux Veya Bluetooth Kullanmak

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Enis Solak
Arkadaşlar amcamın arabasını kullanıyorum ve adam arabadaki teybi değiştirmeme izin vermiyor ve o teypte sadece kaset girişi var bende çakmaklığa taktığım aparattaki usb girşinden flashım ile şarkılarımı açıyorum, şunu merak ediyorum acaba çakmaklıktan aux ve ya bluetooth bağlantılı bir aparat alsam herhangi bir sök tak işlemi yapmadan telefonumdan şarkı açabilir miyim?

equinoxx

80+ Bronze
Arkadaşlar amcamın arabasını kullanıyorum ve adam arabadaki teybi değiştirmeme izin vermiyor ve o teypte sadece kaset girişi var bende çakmaklığa taktığım aparattaki usb girşinden flashım ile şarkılarımı açıyorum, şunu merak ediyorum acaba çakmaklıktan aux ve ya bluetooth bağlantılı bir aparat alsam herhangi bir sök tak işlemi yapmadan telefonumdan şarkı açabilir miyim?
Kalite kötü oluyor diye biliyorum.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
FM transmitter cihazının bluetooth olanını kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
Mojietu kullan.Çift çıkış usb girişi (1tanesi hızlı şarj) mojietu uygulamasından bir frekans seç aracın teybinden tuneri aç ve seçtiğin frekansı aç bt bağlantısıyla bağlan cihaza ve şarkını aç kalite düşmez.Biraz zahmetli gibi gelebilir ama kurulumu yaptıktan sonra çok basit (kurulum 5 dakikanı alır) araca bindiginde sadece telefonundan btyi ve şarkını aç gayet basit.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Enis Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mojietu kullan.Çift çıkış usb girişi (1tanesi hızlı şarj) mojietu uygulamasından bir frekans seç aracın teybinden tuneri aç ve seçtiğin frekansı aç bt bağlantısıyla bağlan cihaza ve şarkını aç kalite düşmez.Biraz zahmetli gibi gelebilir ama kurulumu yaptıktan sonra çok basit (kurulum 5 dakikanı alır) araca bindiginde sadece telefonundan btyi ve şarkını aç gayet basit.
Bu üründen mi bahsediyorsunuz? Eğer bu ise fiyatı biraz tuzlu geldi, çünkü araba benim değil amcamın yani belli mi olur ilerde kendi arabamızı aldığımız zaman düzgün bir teyp takmak isterim yani geçici kullanacağım bir ürün için bu kadar masraf yapmak istemiyorum açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Caner Kuşçu
çakmaklığa taktığın aparatın ismi veya linki varmı banada lazım usb işimi görür

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Enis Solak
çakmaklığa taktığın aparatın ismi veya linki varmı banada lazım usb işimi görür
Hocam şuan kullandığım cihaz nerden baksan 10 senelik bir ürün, yani marka modelini bilmiyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Eski arabamda şöyle bir şey kullanıyordum. Ses olarak biraz farkediyordu ama öyle dinlenmeyecek, rahatsız edecek kadar değil.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Enis Solak

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunu arabaya jak girişiyle mi bağlıyoruz? Eğer öyleyse işime yaramaz çünkü benim sorunum arabanın şuan ki orjinal teybinde jak girişi olmaması :D Ama yinede teşekkür ederim.
jak giriş telefona.kaset teybe.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat

abcdefg1234

80+ Silver

Bluetooth lu Fm Transmitter cihazı almanız sorununuzu çözer. 50-60 tl den fazlasına vermeye gerek yok. Bu cihazı aracın çakmaklığına takıyorsunuz. Cihazın ekranında frekanslar var ,herhangi bir frekansı seçiceksiniz mesela 87.5 gibi. Sonrasında araçtaki teyp ten de frekansı 87.5 e ayarlamanız gerkiyor. Ayarladıktan sonra telefondan bluetooth la fm transmitter cihazına bağlanıp şarkınızı açın. Şarkı teypten çalmaya başlayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,541
Üyeler
168,145
Son üye
burakoner
Top Bottom