Yardım Arabada Çakmaklıktan Aux Veya Bluetooth Kullanmak

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Arkadaşlar amcamın arabasını kullanıyorum ve adam arabadaki teybi değiştirmeme izin vermiyor ve o teypte sadece kaset girişi var bende çakmaklığa taktığım aparattaki usb girşinden flashım ile şarkılarımı açıyorum, şunu merak ediyorum acaba çakmaklıktan aux ve ya bluetooth bağlantılı bir aparat alsam herhangi bir sök tak işlemi yapmadan telefonumdan şarkı açabilir miyim?

Arkadaşlar amcamın arabasını kullanıyorum ve adam arabadaki teybi değiştirmeme izin vermiyor ve o teypte sadece kaset girişi var bende çakmaklığa taktığım aparattaki usb girşinden flashım ile şarkılarımı açıyorum, şunu merak ediyorum acaba çakmaklıktan aux ve ya bluetooth bağlantılı bir aparat alsam herhangi bir sök tak işlemi yapmadan telefonumdan şarkı açabilir miyim?
Kalite kötü oluyor diye biliyorum.

FM transmitter cihazının bluetooth olanını kullanabilirsin.

Mojietu kullan.Çift çıkış usb girişi (1tanesi hızlı şarj) mojietu uygulamasından bir frekans seç aracın teybinden tuneri aç ve seçtiğin frekansı aç bt bağlantısıyla bağlan cihaza ve şarkını aç kalite düşmez.Biraz zahmetli gibi gelebilir ama kurulumu yaptıktan sonra çok basit (kurulum 5 dakikanı alır) araca bindiginde sadece telefonundan btyi ve şarkını aç gayet basit.

Mojietu kullan.Çift çıkış usb girişi (1tanesi hızlı şarj) mojietu uygulamasından bir frekans seç aracın teybinden tuneri aç ve seçtiğin frekansı aç bt bağlantısıyla bağlan cihaza ve şarkını aç kalite düşmez.Biraz zahmetli gibi gelebilir ama kurulumu yaptıktan sonra çok basit (kurulum 5 dakikanı alır) araca bindiginde sadece telefonundan btyi ve şarkını aç gayet basit.
Bu üründen mi bahsediyorsunuz? Eğer bu ise fiyatı biraz tuzlu geldi, çünkü araba benim değil amcamın yani belli mi olur ilerde kendi arabamızı aldığımız zaman düzgün bir teyp takmak isterim yani geçici kullanacağım bir ürün için bu kadar masraf yapmak istemiyorum açıkçası.

çakmaklığa taktığın aparatın ismi veya linki varmı banada lazım usb işimi görür

çakmaklığa taktığın aparatın ismi veya linki varmı banada lazım usb işimi görür
Hocam şuan kullandığım cihaz nerden baksan 10 senelik bir ürün, yani marka modelini bilmiyorum.

Eski arabamda şöyle bir şey kullanıyordum. Ses olarak biraz farkediyordu ama öyle dinlenmeyecek, rahatsız edecek kadar değil.

Bunu arabaya jak girişiyle mi bağlıyoruz? Eğer öyleyse işime yaramaz çünkü benim sorunum arabanın şuan ki orjinal teybinde jak girişi olmaması :D Ama yinede teşekkür ederim.
jak giriş telefona.kaset teybe.

Bluetooth lu Fm Transmitter cihazı almanız sorununuzu çözer. 50-60 tl den fazlasına vermeye gerek yok. Bu cihazı aracın çakmaklığına takıyorsunuz. Cihazın ekranında frekanslar var ,herhangi bir frekansı seçiceksiniz mesela 87.5 gibi. Sonrasında araçtaki teyp ten de frekansı 87.5 e ayarlamanız gerkiyor. Ayarladıktan sonra telefondan bluetooth la fm transmitter cihazına bağlanıp şarkınızı açın. Şarkı teypten çalmaya başlayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri