Arama sonuçları: *

• Users: EFI Shell
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. EFI Shell

🟢 ÇİNLİLER TÜRKİYE'DE YENİ OTOMOBİL FABRİKASI KURUYOR!

Mağazaları varmış zaten ama tutmadı henüz. Ankara'da hiç görmedim bunlardan. Ha, bu olaydan sonra atak yaparlarsa reklam vs. o zaman tutabilir.
  2. EFI Shell

Tofaş alınır mı? çok arıza verirmi

Alınmaz.
  3. EFI Shell

Arabamı Bağladılar ne yapmam lazım

Önemli kusurlar ne görünüyor peki?
  4. EFI Shell

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Hayır, nüfusa ve yüksek gelirli işyerlerinin vs. dağılımına bakınca gayet normal.
  5. EFI Shell

Trafikte hız Cezası yedim 😴

Bakalım. Saü derken?
  6. EFI Shell

Trafikte hız Cezası yedim 😴

Odtü ormanının orada, gökküşağı, karapınar, akpınar mahallelerinin olduğu hizada mı yediniz? Eğer orada yediyseniz oradaki radar bilinen bir radar. İnsanlar yokuş aşağı inerken yavaşlıyor orada. Bazen hafif yığılma oluyor o sebepten ötürü. Ek olarak hız limitinin 82 kilometre olduğu bilinen bir şey.
  7. EFI Shell

TOGG'A ZAM GELDİ

Kazan'a giderken, İstanbul yolunda tıra yüklü olarak birkaç adet görmüştüm (Kazan sınırları içindeydi, Çimşit ve İmrendi köylerinin oralardaydı sanırsam). Onun dışında dediğim yerlerde gördüm ve bindim.
  8. EFI Shell

TOGG'A ZAM GELDİ

Nata Vega'da var. Ek olarak Beştepe'de görebilirsiniz. (Hem mağazada hem de Külliye'de var diye biliyorum). Mağaza mövenpick otelinin yanında. Eski Renault-Dacia mağazasının yerinde yani. Koç kulelerinin yanı.
  9. EFI Shell

Sıfır araba! Varmı çevrenizdeki bayiler de ?

Ankara'daki mağazaları aradınız mı peki? Konya yolunda, Balgat, İşçi Blokları, Kızılırmak (Çukurambardan sayılıyor) ve Çiğdem (Karakusunlar)de araba mağazaları mevcut. Renault/Dacia ve Peugeot mağazası var mesela Çiğdem'de. Renault Cihan oluyor sanırsam, eskiden ise Neziroğlunundu diye biliyorum.
  10. EFI Shell

Opel astra hakkında bilgi

Bizde seneler evvel 1.4 Twinport Enjoy vardı. 90 beygirdi sanırsam. Şu yaygın kapak jantlı olan ve beyaz renk olandandı. Dik yokuşlardaki dur kalk sebebiyle baskı balatası biraz erken bitiyordu sanırsam. Onun dışında bir problem yaşamamıştık diye hatırlıyorum. Motoru sağlam bir araba. Üzmez diye...
  11. EFI Shell

Bu arabanın marka modeli nedir?

Hyundai Coupe ama 2014 model vs. olmalı. Bu arada Kızılay mı resimdeki yer?
  12. EFI Shell

!TASARIMINI EN SEVDİĞİNİZ ARABA HANGİSİ!

Nissan Skyline GT-R R34. :)
  13. EFI Shell

Yardım Peugeot 206 nasıldır

Sedanından uzak dur. Arka kısımdan gıcır gıcır kulak tırmalayan ses geliyor bir çoğundan. Bizde vardı ondan biliyorum.
Top Bottom