Nasıl derken yani ilk defa araba süreceksen vs arabaya alışmak için alınabilir araba gibi duruyor açıkcası nasıl olduğu modeline göre değil araca göre değişiyor maalesefNasıl.
vallahi peugeot arabası iyi araba diyebilirim şoförlük öğrenceksen baya iyi çünkü vursan etsen felan sıkıntı yaşamazsın çok allah korusunda fiyat ne bunun model falan ver belki seni başka arabalara yönlendirebilirimNasıl.
12 yıl önce bizde vardı. fiyatına göre iyi vvr güçlü.Nasıl.
megane bir deilde clio 2 al 1.6 benzin lpg li olanlardan yada 1.4Bende 2008 206 ve 2007 Partner vardı. Masrafından belim doğrulmadı. Clio veya Megane 1 düşünebilirsin.
12 yıl önce o araba kaç yaşındaydı şimdi kaç yaşında yaşlanmıştır o sene verdiği performansı artık veremez12 yıl önce bizde vardı. fiyatına göre iyi vvr güçlü.
Sedanından uzak dur. Arka kısımdan gıcır gıcır kulak tırmalayan ses geliyor bir çoğundan. Bizde vardı ondan biliyorum.Peugeot 206 1.4 otomatik
5053K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bide tipi kötü gübü biraz pis duruyo en iyisi clio 2 1.6 lpgli benzinli olanlardanSedanından uzak dur. Arka kısımdan gıcır gıcır kulak tırmalayan ses geliyor bir çoğundan. Bizde vardı ondan biliyorum.
Nasıl yazılıyor bilmiyorum haycback alıyoz zaten.Sedanından uzak dur. Arka kısımdan gıcır gıcır kulak tırmalayan ses geliyor bir çoğundan. Bizde vardı ondan biliyorum.
o zamanın iyi bir f/p arabasıydı yani onu demek istiyoeum.megane bir deilde clio 2 al 1.6 benzin lpg li olanlardan yada 1.4
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 yıl önce o araba kaç yaşındaydı şimdi kaç yaşında yaşlanmıştır o sene verdiği performansı artık veremez
hatcback hocamNasıl yazılıyor bilmiyorum haycback alıyoz zaten.
5053K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyleydio zamanın iyi bir f/p arabasıydı yani onu demek istiyoeum.