Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Renault Clio 4 Vs İ20 ?

fransız arabaları ne kadar boş o kadar sorunsuz. klima airbag abs yeterli donanımlar.
  2. Eren Güven

Renault Clio 4 Vs İ20 ?

clio
  3. Eren Güven

Renault Clio 4 Vs İ20 ?

Dizel Clio olur. Masraf dert açmaz. 20 yıldır bir sürü dizel reno kullandık sanayi yüzü görmüyor arabalar. Astra sormuşsun Astra classic 1.3 CDTI alabilirsin istersen harici yaramaz arabalar 1744814141 Eline daha çok para geçerse 2023 2024 Fiesta ST şiddetle öneririm. Tabi fiyatı iki katı ama...
  4. Eren Güven

400.000₺ Otomobil tavsiyesi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dacia-pazar-oto-2013-dacia-duster-1.5-dci-ambiance.4x4-1238373351/detay buldum sana güzel bi şey. kilometresine takılma düzgün kullanırsan o motor 800 900k kilometre görüyo. 200-300 bin kilometre arası şanzıman dağılabilir toplatıp sürmeye...
  5. Eren Güven

850k civarı araç önerisi

tertemiz. parçası bakkalda bile vardır. ustası da var. satacağın zaman 10k aşşağı yazsan hemen çıkarırsın elinden
  6. Eren Güven

850k civarı araç önerisi

o bütçede hem yüksek model hem donanım bi arada olmaz. ikisinden biri olacak. alabileceğin en yüksek model araba focus 3.5 trendx olur ki onlarında 1.5 tdci larının temizini bulman biraz zor 1.6 tdci bulabilirsin
  7. Eren Güven

850k civarı araç önerisi

Ds le peguot aynı motor mekanik olarak. Elektronik olarak ds daha büyük bela 1744123076 Donanım istiyorsan w140 s500 bakabilirsin 5 vites olanında veya w210 e200 kompresör bakabilirsin. Dolu paketlerinde ki donanımlar güncel hiçbir arabada yok. Donanımlı araba bakıyosan bu bütçede donanımlı...
  8. Eren Güven

Yardım A5 40tdi mı 520d xdrive g30 mu

psa ya karşı çok mesafeliyim. Özellikle DS kullanıcıları kronik üretim hatalarından ve servisin berbatlığından bahsediyor. Kendim hiç binmedim ama yine de bence formentor
  9. Eren Güven

Yardım A5 40tdi mı 520d xdrive g30 mu

Konfor olarak g30 daha iyidir ve daha geniştir. Ancak performansta a5 quattro ise çok daha iyi keyif verir. Quattro sürüş keyfi gerçekten çok iyi. Ayrıca iç mekan kalitesi olarak da a5 bir alt segment olsa da daha kaliteli. A5'in tek kötü yanı sunroof varsa tavan, özellikle de arka koltukların...
  10. Eren Güven

Yardım 1.3 Linea vs C-elyese 1.6 Hdi

temizini bulursan bence çok rahat ve güzel bir araba. piyasada değeri bilinmedi
  11. Eren Güven

Yardım 1.3 Linea vs C-elyese 1.6 Hdi

lineaya sorsan c-elysee der. Motor yönünden sorunsuz araç ama elektronik aksamında problem çıkarabilir ileride. Eğer sorunsuz bir dizel istiyorsan euro4 motorlu boş paket 1.5 dci renault veya dacia bakmanı tavsiye ederim. (fransız araçları ne kadar boş paket olursa o kadar sorunsuz olur.) e4...
  12. Eren Güven

Geely Marka Aracın Bildiğiniz Kronik Sorunları Var mı?

yollarda bir tane sağlam geely marka araç görmedim. hepsi yıkık dökük duruyo kapıların arasına el girer resmen. işçilik 0 malzeme kalitesi 0. kesinlikle uzak durulması gereken bi marka
  13. Eren Güven

1.4 Atmosferik alıp LPG taktırmak mı yoksa 1.0 turbo mu hangisi az yakar?

sakin kullanıcaksan 1.0 turbo al. o motorlar üç silindirli sıkıştırmaya gelmez. Ayrıca lpg ile benzin arasındaki fiyat farkına da aldanma. benzinli araba 100km de 5 litre yakıyosa lpg li araba 100 km de 12 13 lt gaz harcıyo. 1716053112 atmosferik motorlar yüksek devirde daha iyi çekiş verir...
  14. Eren Güven

Arabayı sürtmüşüm sanırım

pasta cila halleder
  15. Eren Güven

Hayalinizdeki Araç !

dai forza ferrari!
  16. Eren Güven

2. EL ARABA ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!

Konuyu okuyunca Mercedes bayiine gittim bana şunun 2024 modelini verin dedim adamlar beni nürembergdeki mercedes müzesine gönderdi. Müzedeki araç 0 km değil 18 km yol yapmış. (Ç)Alsam sıkıntı olur mu hocam?
  17. Eren Güven

2. EL ARABA ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!

2. Elden değil de 3. Elden alsak sorun olur mu?
  18. Eren Güven

Honda civic vs mercedes c180

Araba dediğin öyle olacak işte. Ne o öyle sanayiye girince 300 liraya sorunu çözülen araba mı olur oyuncak gibi 🤣
  19. Eren Güven

aslında bunlar mercedesin en sıkıntısız araçları
  20. Eren Güven

iki araba da bence iyi değil. 2011 c200 kompressor kullanmıştım aşırı rahatsız bir arabaydı. c180'i sat 95-97 model arası bi w140 s600 v12 al hayatın tadını çıkar. honda monda araba değil. (kaç litre yakıyo diye sorma aslan besle yemini düşünme :D )
Geri