Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

600bin bütçeye araba önerisi

İlk arabam olacak, şoförlüğüm var. Bulunduğum yer soğuk olduğu için benzinli bakıyorum, dizel motorun ısınma sorunundan dolayı burada pek sevilmiyor. Zaten yokuşu vs. olan yer değil. Aklımda hyundai i20 var 2014-2018 arası kasası. Ama benzinlilerinde turbo olmadığı için torku çok düşük kalıyor...
  2. HamsiKraker

YUNUS POLİSİ TRAFİK CEZASI TAKLAYA GELDİK

Muhtemelen korkutmak için yüksek söylemiştir. Bende o kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum.
  3. HamsiKraker

YUNUS POLİSİ TRAFİK CEZASI TAKLAYA GELDİK

Trafikte agresif mi kullanıyordun? Ben hep polislerle iyi anlaşırım hiç bu tarz durum yaşamadım.
  4. HamsiKraker

400.000 TL Bütçeyle Alınacak Araç Önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-coskun-motor-s-dan-hatasiz-boyasiz-kusursuz-bakimli-benzin-lpg-1177333788/detay Bu fiyatta bu araba nasıl?
  5. HamsiKraker

Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

Bende bu kısmını yazacaktım sonra dedim ben onu korkutayım o zaten kendi yazar :D
  6. HamsiKraker

Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

Geçmiş olsun şimdi bidaha mı 12bin tl vereceksin. Yeni yıl zamlarıyla 20k galiba
  7. HamsiKraker

Honda City 2022 Alınır Mı ?

Yüksek model olsun diye mi bu kararı verdiniz? Hayırlı olsun bu arada umarım bulabilirsiniz
  8. HamsiKraker

Yardım Araba sürmeme izin vermiyolar

Adam akıllı yazı yazamıyorsun adam akıllı nasıl süreceksin :kekw:
  9. HamsiKraker

Araba sürmeyi biliyor musun? Öğretmelerini mi istiyorsun yoksa verin ben turlayacam mi diyorsun
  10. HamsiKraker

Yaşın kaç ehliyet var mı?
  11. HamsiKraker

Trafikte hız Cezası yedim 😴

sonuçta sen havalısın badboysun
  12. HamsiKraker

farketmez sonuçta sen yemişsin cezayı
  13. HamsiKraker

oha çok havalı
  14. HamsiKraker

Küçük kuzenim Ehliyet Teorik Sınavından Korkuyor

Hocam ne zaman giriyordu sınava
  15. HamsiKraker

900.000TL'LİK 5 PARÇA HALİNDE 55.000'TL TRAMER KAYITLI ARABA ALINIR MI?

Ben olsaydım almazdım. 900.000 lik arabaya 55bin hasar kaydı az diyebilirsin ama bu hasar kaydı 5 yıl önce olduysa mesela belki de arabada çok parça değişti. Belki airbag açtı dirençle kandırdılar orjinal değil vs. Fiyatlar çok hızlı artıyor. 4 yıl önce 40binlik hasarla araba perte çıktı...
  16. HamsiKraker

185.000 TL araba önerisi

anladım hocam şimdiden geçmiş olsun
  17. HamsiKraker

185.000 TL araba önerisi

185 bine mi
  18. HamsiKraker

Bence de en zoru paralel park. L park çok basit gelmişti bana. Paralelde zor girmiştim. Ehliyeti alırken hep ezber şeklinde öğretiyorlar zaten. Aynanın burasına gelince direksiyonu diğer tarafa 1 tur çevir, az daha gel 1.5 tur daha çevir vs diye ezberletiyorlardi
  19. HamsiKraker

Çıktı mı çıkmadı mi bilmiyorum ama zorluk seviyesi bu. Bazı sorular var çalışman lazım çalışmazsan yapamazsın tarzında onlarda maksimum 5 tanedir. Çoğu mantık sorusu çalışmadan geçilir. Birkaç deneme çözse rahat 90 alınacak bir sinav
  20. HamsiKraker

Bende bilgisayarda girdim. Geri dönülüyor sorulara. İnternetten çıkmış sorulara bakarak 92 aldım. Bazı sorular öyle kolay ki sadece mantık yürüterek çözebilir. Heimlich manevrası gibi ilk yardım teknikleri her sınavda çıkar bilmiyorsa öğrensin. Birkaç çıkmış soru denemesi çözerse çok rahat 90...
Top Bottom