baya değişmiş diyorlar bilmiyorum ben kağıtta girdim şimdi bilgisayarda mı ne giriyorlarmış tam da anlamadımyazılı sınav en kolayı, kursta derslere bile girmeden 95 almıştım sene 2014 te, şimdi ne kadar değişti bilmiyorum ama biraz kafası çalışan bir insanın kalma şansı yok. yazılıyı tekte geçemezse trafiğe çıkmasın bence
Bende yeni yazıldım sınavdan çok L parktan korkuyorum18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?
Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
İlk girdiğimde l parktan kalmıştım 2 ci de geçtim bi tık sıkıntılıBende yeni yazıldım sınavdan çok L parktan korkuyorum
Bende ondan çekiniyorum birazİlk girdiğimde l parktan kalmıştım 2 ci de geçtim bi tık sıkıntılı
Çekinerek girersen kalırsın umursama fazla zor değil aslında.Bende ondan çekiniyorum biraz
bunlar çıkmış soru mu? çıkmış soruysa koklayarak girsem 70 alırımBende bilgisayarda girdim. Geri dönülüyor sorulara. İnternetten çıkmış sorulara bakarak 92 aldım. Bazı sorular öyle kolay ki sadece mantık yürüterek çözebilir. Heimlich manevrası gibi ilk yardım teknikleri her sınavda çıkar bilmiyorsa öğrensin. Birkaç çıkmış soru denemesi çözerse çok rahat 90 puan alır. Birkaç tane günlük hayattaki bilgileriyle yapılacak kadar basit soru atıyorum bi bak istersen.
L park çok kolay be çalıştırıyorlar seni zatenBende yeni yazıldım sınavdan çok L parktan korkuyorum
Çıktı mı çıkmadı mi bilmiyorum ama zorluk seviyesi bu. Bazı sorular var çalışman lazım çalışmazsan yapamazsın tarzında onlarda maksimum 5 tanedir. Çoğu mantık sorusu çalışmadan geçilir. Birkaç deneme çözse rahat 90 alınacak bir sinavbunlar çıkmış soru mu? çıkmış soruysa koklayarak girsem 70 alırım
her gün 2-3 saat çalışıyor çocuk daha 15 gün var sınavına abartıyorsun diyorum bir şey olmaz diyor ets 2 de bile sağdan soldan giren çocuk kurallara uyuyorÇıktı mı çıkmadı mi bilmiyorum ama zorluk seviyesi bu. Bazı sorular var çalışman lazım çalışmazsan yapamazsın tarzında onlarda maksimum 5 tanedir. Çoğu mantık sorusu çalışmadan geçilir. Birkaç deneme çözse rahat 90 alınacak bir sinav
Asıl korkması gereken direksiyon, yazılı sıınavın neyi var çıkmış sorulara baktın mı direkt yüksek puanla geçiyorsun zaten.18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?
Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
Her yer paylaşabilir dostum illa tek bir site verecek diye bir kaide yok her yılın her dönemindekini çözsün işte çözebildiği kadarçıkmış sorular internete direk yazınca çıkıyor mu yani her site veriyor mu? yazdığım zaman 10 dan fazla site görüyorum
Aynadan yavaş yavaş geleceksin bir şey yok onda acele de yok, en zor olan paralel parkBende yeni yazıldım sınavdan çok L parktan korkuyorum
Bence de en zoru paralel park. L park çok basit gelmişti bana. Paralelde zor girmiştim. Ehliyeti alırken hep ezber şeklinde öğretiyorlar zaten. Aynanın burasına gelince direksiyonu diğer tarafa 1 tur çevir, az daha gel 1.5 tur daha çevir vs diye ezberletiyorlardiAynadan yavaş yavaş geleceksin bir şey yok onda acele de yok, en zor olan paralel park