Neler Yeni

Küçük kuzenim Ehliyet Teorik Sınavından Korkuyor

jouly

80+ Bronze
18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?

Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
ben 3 ay önce halk eğitim merkezinden bilgisayar ile girdim sınava , dokunmatik monitörler ile sınav oldum . monitördeki kamera seni izliyor ilk başta yüz tespiti yapıyor , çok basit oturacağın bilgisayarı felan sana zaten söylüyorlar artı olarak boş bıraktığın veya aklına takılan soruya her türlü geri dönüyorsun ondan yana problemi yok.zaten 3-4 tane deneme çözse internet üstünden yanlışlarına baksa en az 80 alır.

Reindi

80+ Silver
ben 3 ay önce halk eğitim merkezinden bilgisayar ile girdim sınava , dokunmatik monitörler ile sınav oldum . monitördeki kamera seni izliyor ilk başta yüz tespiti yapıyor , çok basit oturacağın bilgisayarı felan sana zaten söylüyorlar artı olarak boş bıraktığın veya aklına takılan soruya her türlü geri dönüyorsun ondan yana problemi yok.zaten 3-4 tane deneme çözse internet üstünden yanlışlarına baksa en az 80 alır.
2500 saat ETS 2 si var ben dedim sınava çalışmana bile gerek yok diye :D

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Furkan Demirtaş
Bence de en zoru paralel park. L park çok basit gelmişti bana. Paralelde zor girmiştim. Ehliyeti alırken hep ezber şeklinde öğretiyorlar zaten. Aynanın burasına gelince direksiyonu diğer tarafa 1 tur çevir, az daha gel 1.5 tur daha çevir vs diye ezberletiyorlardi
Evet öyle ezber öğretiyorlar yapmayı

Reindi

80+ Silver
3-5 sorusu daha var sorar mısın dedi sizi de meşgul ediyorum kusura bakmayın da Lütfen yeni girenler cevap versin
1-İlkyardım soruları nasıl çıkıyor çok zor mu diyor
2-internette çözdüğümüz sorular çok basit onlarla alakası var mı yok mu?

yusuftheayay

80+ Bronze
18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?

Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
İnternetten deneme çözsün sürekli geçer

r4NG3r

80+ Silver
3-5 sorusu daha var sorar mısın dedi sizi de meşgul ediyorum kusura bakmayın da Lütfen yeni girenler cevap versin
1-İlkyardım soruları nasıl çıkıyor çok zor mu diyor
2-internette çözdüğümüz sorular çok basit onlarla alakası var mı yok mu?
1-cok zor değil belli başlı terimler var mesela araçta sıkışan birini çıkarmanın bir adı vardı o çok çıkıyor şuan aklima gelmedi :D
2-aynisini bende merak etmiştim internettekilerden bile kolay geldi sinav

Reindi

80+ Silver
1-cok zor değil belli başlı terimler var mesela araçta sıkışan birini çıkarmanın bir adı vardı o çok çıkıyor şuan aklima gelmedi :D
ben ilkyardıma hiç çalşmadan girmiştim o zaman 11 soru falan çıkmıştı hepsini yanlış yapmıştım trafik çevreyi fulleyip geçmiştim nefret ederim ilkyardımdan :D

Prmy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
sıfır çalışma (drive izledim)
1689445932421.png

Bugün öylesine denemelik yaptım. Ne zaman kursa yazılırım bilmiyorum, az çalışılsa çok rahat yapılır.

Reindi

80+ Silver
+ olarak ne zaman girdin sınava

Reindi

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Bugün öylesine denemelik yaptım. Ne zaman kursa yazılırım bilmiyorum, az çalışılsa çok rahat yapılır.
Alıntıyı görüntüle
çözdüğün sorular çok eski şuan öyle çıkacağını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
Top Bottom