Neler Yeni

Küçük kuzenim Ehliyet Teorik Sınavından Korkuyor

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
geç kaldın yazılmakla kurslara acayip zam geldi yazılsaydın keşke
Haberi, duyurusu var mıydı bilmiyorum da kesin zam gelir diyip başlayan bi arkadaş olmuştu :D
Ben o zaman için düşünmüyordum da sonradan yapsam mı acaba diye kararsız kaldım.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
3-5 sorusu daha var sorar mısın dedi sizi de meşgul ediyorum kusura bakmayın da Lütfen yeni girenler cevap versin
1-İlkyardım soruları nasıl çıkıyor çok zor mu diyor
2-internette çözdüğümüz sorular çok basit onlarla alakası var mı yok mu?
Knk diyoruz ya aynıları çıkıyor işte çıkmış soruların, çalışsın full bile çekebilir en kötü 90 falan bişeyler alır. İlk yardım da zor değil sadece biraz bilgi soruları var.

jouly

80+ Bronze
3-5 sorusu daha var sorar mısın dedi sizi de meşgul ediyorum kusura bakmayın da Lütfen yeni girenler cevap versin
1-İlkyardım soruları nasıl çıkıyor çok zor mu diyor
2-internette çözdüğümüz sorular çok basit onlarla alakası var mı yok mu?
kanki ilk yardım soruları bilmeyene zor gelir ben ehliyetsiz 6 yıldır araç kullanıyordum nede olsa geçerim kafasıyla çalışmadım son gece aklıma geldi bi deneme çözeyim dedim 68 aldım :D Ondan sonra gece 3 saat oturdum ders videosu izledim deftere not çıkardım 1 sayfa 82 aldım.

ilk yardım konularını youtube'de çıkan sorular gibi onların cevaplarını aklında tutsun yeter örnek veriyorum hangi kazaya nasıl müdahale edilir veya kol kırığına ne gibi bi işlem yapılması vs vs basit yani 1 gün bakınsın not alsın geçer rahatça.

ha bir de ets felan oynamış diyorsun benimde 7k saatim var :D ama aracın motor kısmına da çalışsın arıza vs bölümüne onlar hakkında bilgisi varsa direk trafik kurallarına bir de ilk yardıma bakması yeterli

Reindi

80+ Silver
Hay Allah konuyu hortlattık bir daha çocuğa yorumları tekrar okuturken yanlışıkla konuyu yükselte bastım neyse yeni giren arkadaşlar varsa onlardan da alabiliriz belki

usisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
huseyin
18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?

Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
kolay ben sadece hocaları dinledim 94 aldim

Aykut D.

80+ Gold
18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?

Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
hocam çok zorluğu yok trafiğe hakim deilse temel şeyleri bile öğrense 80 alır rahatlıkla

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hay Allah konuyu hortlattık bir daha çocuğa yorumları tekrar okuturken yanlışıkla konuyu yükselte bastım neyse yeni giren arkadaşlar varsa onlardan da alabiliriz belki
Hocam ne zaman giriyordu sınava

Reindi

80+ Silver
Hocam ne zaman giriyordu sınava
19 ağustos
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çok zorluğu yok trafiğe hakim deilse temel şeyleri bile öğrense 80 alır rahatlıkla
baya hakim ama çok stres yapıyor yok 4 kere kalırsam param yok bir daha nasıl yazılacağım falan diye devletde karışık para almak falan için bırakıyorlar bazen 68 de 2-3 de geçiriyorlar

Hermitus

80+ Bronze
youtube üzerinden videoları izleyip birkaç deneme çözerse sınavda da heyecan yapmazsa çok basit geçmesi. kanal olarak usta öğreticiyi öneririm.

The Semih

80+ Gold

Trafik kuralları üzerinden soruluyor, Teorik sınavdan korkuyorsa Direksiyon sınavında dikkati çok dağılır kuzeninin bir an önce yensin yoksa kalır sınavdan.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
kalemi fırlatsam tam puan alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR