Arama sonuçları: *

• Users: HmzaY
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. HmzaY

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

O da boş kasa. Arka koltuklarda hava yastığı yok 1731767789 Forum vergisi almadan konuyu kapıyorum fklhlelw
  2. HmzaY

Vergi kaldırma diye bir şey yok. KDV + ÖTV + KDV nin ÖTV si duruyor. Dilimi değişti sadece. Ek vergileri yok. Bunu Bunu hükumete anlat, onlar sana anlattırma vergisi de kessin :D
  3. HmzaY

1.600.000km 1.000.000 mil gitmiş adam. 1731758699 Elektriki araba ile telefonun tek farkı birinin motoru, freni, pedalı, koltuğu, şaftı var diğerinin yok. 1731758753 Seal yerine Model Y daha iyi tercih gibi. Ama BYD parçaları yerelde olacak. Satışta ve yedek parçada daha iyi olur.
  4. HmzaY

Passat ile yakın diyorlar, yerli incelemelere bakmak lazım 1731752981 Send by Redmi
  5. HmzaY

Bence en güçlü model dolphine, Çünkü güvenlik ve iç özellikleri olarak Full + Full + Full geliyor. Bahsettiğiniz alternatifleri boş.
  6. HmzaY

Bunlar yerli üretim olan modeller değil, dışardan gelenler. Fabrika bittikten sonra indirimli olanları alabileceksin.
  7. HmzaY

BYD
  8. HmzaY

-ANKET- TOGG alır mısınız?

Byd yada tesla 2
  9. HmzaY

Aküyü yanlış Bağladım

Fark etmez
  10. HmzaY

Hangi arabayı almalıyım ve neden ?

Sen sanayiden çıkmayacak araba istiyorsun. Baban ise kaza olursa yedek parçası ucuz olacak araba istiyor. Fark bu. İlk aracın için en ucuz aracı seçmen en iyisi olacaktır. Zaten düzgün bir iş kurduktan sonra satıp yenisini alacaksın. Kimsede babasının aldığı araba kalmaz.
  11. HmzaY

Öneri 30-35K € avrupadan araba alacam sizce ne alinir

göstermesi lazım ama bilmiyorum togg yazılımını
  12. HmzaY

ısı pompası olmadığı için pil çok uzun ömürlü olmaz.
  13. HmzaY

İlk teslalardan alan bir adam var (kötü pilli) video çekildiğinde 1609344 Km de pil sağlığı daha %83. 1709034832
  14. HmzaY

Elektrikli araçların mekanik araçlar gibi ömrü yoktur. Mekanik araç 250000km de düzgün kullanılmadıysa motor ömrünün %80i gitmiştir. Hasar sorunlar meydana gelir. Ama elektrikli araçlarda mekanik parça sayısı az olduğu için bu ömür 2000000km dir. O da düzgün kullanılmamış bir elektrikli araç...
  15. HmzaY

Elektrikli araçlar hakkında çok bilginiz yok sanırım.
  16. HmzaY

https://www.autoscout24.com.tr/teklifler/tesla-model-s-s-90-kwh-dual-motor-elektrik-c74dae2c-b67b-4a5e-94d0-81dd206bdea3?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=3&position=3&search_id=hbmfi4mo4y&source_otp=t10&ap_tier=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown
  17. HmzaY

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

Egea Daha iyi olabilir, dizel ve sürdürülebilir. Ayrıca içi daha geniş.
  18. HmzaY

Yardım İLK ARABAM İÇİN ÖNERİ LAZIM.

egea daha konforlu.
  19. HmzaY

Hayallerimi Süsleyen Otomobiller

20. HmzaY

Hayallerimi Süsleyen Otomobiller

Top Bottom