Neler Yeni

Hangi arabayı almalıyım ve neden ?

Arda_213

80+
Bütçe
680000
Bütçem en fazla 650.000

uzun bir süreden sonra araba alacağız 17 yaşındayım ama babam ile pek anlaşamıyoruz sizin fikrileriniz nedir?

benim istediğim araba
ve buda olabilir

babamın istediği

babam opel mokka istiyor ama araba kötü duruyor sırf o yüzden istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Kemal HANCI
Scirocco bir komşuda vardı, kendiside sanayici olmasına rağmen sanayiden çıkamadı elinden zor çıkardı, bence bulaşma derim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O sciroccoyu boşver derim direk 160 lık 1.4TSI lar bela.

Bu arada araç seninmi olucak yoksa aile kullanımı içinmi yani evin 2 veya 3. aracımı olucak.

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Bayram Fırat
babanın istediği ağır hasar kayıtlı dikkat et

Arda_213

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sciroccoyu boşver derim direk 160 lık 1.4TSI lar bela.

Bu arada araç seninmi olucak yoksa aile kullanımı içinmi yani evin 2 veya 3. aracımı olucak.
babam ile yaşıyorum ikimiz kullanıcaz ki 17 yaşındayım genelde o kullanır herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

babanın istediği ağır hasar kayıtlı dikkat et
örnek olarak attım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
babam ile yaşıyorum ikimiz kullanıcaz ki 17 yaşındayım genelde o kullanır herhalde

Scirocco zaten mantıklı olmuyor. Bu durumda bence jetta güzel bir seçim. Ama baban yüksek araç seviyor sanırım, bu konuda biraz daha onun isteği olur gibime geldi.

Arda_213

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Scirocco zaten mantıklı olmuyor. Bu durumda bence jetta güzel bir seçim. Ama baban yüksek araç seviyor sanırım, bu konuda biraz daha onun isteği olur gibime geldi.
dediğin gibi ama gerçekten araba hiç hoş durmuyor birçok yerde görüyorum bilemiyorum arıtk

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Bütçem en fazla 650.000

uzun bir süreden sonra araba alacağız 17 yaşındayım ama babam ile pek anlaşamıyoruz sizin fikrileriniz nedir?

benim istediğim araba
ve buda olabilir

babamın istediği

babam opel mokka istiyor ama araba kötü duruyor sırf o yüzden istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
jetta daha iyidir. bu fiyata egea yada megane da bulunur

murpabsar

80+
2. el araç tamamen kumar gibi bişey. Artık rislone ve bor katkısı gibi ürünlerle motordaki çatlak bile tıkanıyor ve 15-20 bin km kadar farkedilmiyor . Yani sonrasında yeni motor yapımı 8-10 bin dolar masraf çıkabiliyor. Diğer bakım masraflarınıda eklersen 15 bin dolara kadar yolun var. Motoruda düzgün yapamazlarsa tekrar tekrar masraf edersin . O nedenle sıfır araç bakmanızı öneririm çünkü türkiyede yaşıyoruz japonyada değil. Japınyadaki usta ile türkiyedeki usta arasında fark var, japonyadaki servislerle türkiyedeki servisler arasında da fark var ... Sıfır araç alırsanız en azından 10 yıl boyunca karşınızda muhatabınız olur hukuken

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
2. el araç tamamen kumar gibi bişey. Artık rislone ve bor katkısı gibi ürünlerle motordaki çatlak bile tıkanıyor ve 15-20 bin km kadar farkedilmiyor . Yani sonrasında yeni motor yapımı 8-10 bin dolar masraf çıkabiliyor. Diğer bakım masraflarınıda eklersen 15 bin dolara kadar yolun var. Motoruda düzgün yapamazlarsa tekrar tekrar masraf edersin . O nedenle sıfır araç bakmanızı öneririm çünkü türkiyede yaşıyoruz japonyada değil. Japınyadaki usta ile türkiyedeki usta arasında fark var, japonyadaki servislerle türkiyedeki servisler arasında da fark var ... Sıfır araç alırsanız en azından 10 yıl boyunca karşınızda muhatabınız olur hukuken

Geldi gene, geldi gene. Ya sabır.

Adamın parasının yetmediği yerde sen ekliyeceksin o halde ?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bütçem en fazla 650.000

benim istediğim araba
ve buda olabilir

babamın istediği

Sen sanayiden çıkmayacak araba istiyorsun. Baban ise kaza olursa yedek parçası ucuz olacak araba istiyor. Fark bu. İlk aracın için en ucuz aracı seçmen en iyisi olacaktır. Zaten düzgün bir iş kurduktan sonra satıp yenisini alacaksın. Kimsede babasının aldığı araba kalmaz.

murpabsar

80+
Geldi gene, geldi gene. Ya sabır.

Adamın parasının yetmediği yerde sen ekliyeceksin o halde ?
ne alaka adam katkı yapılmış motor alınca 300 bin tl daah haracayacak zaten sanayide bide dikiş tutmazsa yıllarca git gel arabayada binemeyecek illa galericiler iş yapsın diye vatandaş enayi yerine mi konacak

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
350 2 araç almak daha mantıklı gibi 350 babana 350 sana gibi 2 araç birden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular