Neler Yeni

Siz olsanız hangi arabayı alırdınız? range porsche

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eneskaya6

80+ Silver
valla çok haklısın ben daha kendimi yoramıcam kime neyi ispat ediyoruz da sanki
1728672351614.png

dostum bana bi 3.5m porsche sarar mısın. hatta 2k var mış sende sana ben 3.498.000m kredi ayarlıyom noter ücreti benden söz
Mesaj otomatik birleştirildi:

adasasdsda yarıldım çok güzel bir noktaya parmak basmışsınız.Zaten adamın nicke bakınca (4060fetişlidinazor) dasdassdaadsads troll olduğu anlaşılıyor.Arkadaş oyunda alacak galiba arabaları.
son mesajları oku hocam 🤣🤣

Frkn2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Alıntıyı görüntüle
dostum bana bi 3.5m porsche sarar mısın. hatta 2k var mış sende sana ben 3.498.000m kredi ayarlıyom noter ücreti benden söz
Mesaj otomatik birleştirildi:

son mesajları oku hocam 🤣🤣
Valla tebrik ediyorum çocukların yalanlarını yüzüne vura vura gösteriyorsunuz.İşin garibi hala inkar ediyorlar ya gülmemek elde değil.Yıllardır forumu takip ediyorum çok nadirdir yazdığım birkaçı da buraya nasipmiş.

eneskaya6

80+ Silver
su forumda bir hesap dogrulama felan fistan gelmesi lazım ya adam dalgaya almıs buna istinadan insanlarda yardımcı olmaya calısmıs fikrini paylaşmıs @Mehmet Yılmaz yani en azından bu dalga konularının bir cezası olmalı bu arkadaşa fikir sunmak yerine bir baskasına yardımcı olunabilirdi bu yuzden cezalandırılmalı
son mesajları okursan neden öyle tepkiler verdigimi anlarsın dostum :) sence ceza mı almalıyım ödül mü🤣

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
son mesajları okursan neden öyle tepkiler verdigimi anlarsın dostum :) sence ceza mı almalıyım ödül mü🤣
Sana ödülün en iyisi köpeğim bu kadar iyi iz sürmüyor valla helal olsun nasıl ortaya çıkardın fakir birisi olduğumu ahahah
Niye işine gelen mesajları görüyon onu da anlamadım da ne olacaktı gerçi hadi k9 um benim biraz daha mesaj ara
Atıyım mı 3-5 mesaj daha yakala Enes yakala Enes

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,648
Üyeler
161,318
Son üye
reisysk