Neler Yeni

Siz olsanız hangi arabayı alırdınız? range porsche

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Babam karşıt reis böyle şeylere özel plaka okeyde çakar takarsam kendi söker film söken trafik polisi gibi 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru diyosunda velar kaç para iyice katlamadı mı fiyat

Abdullah abinin brz den alsam agalar
Babam genç adamsın napcan öyle arabaları diyor hem fiyatıda daha uygun brz nin
boşver brzyi 2007 civic vereyim 68k kmde 1 parça boya hatasız piyasada bu km bulaman

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Harbiden tertemizmiş hee yarsımadım değil

Ama bence sizde kalsın hocam böyle nadide bi parça nası kıyıcaksın
kapalı otoparkta yatıyor hocam haftada bi çalıştırıyoruz sadece ondan öncede uzun yolda kullanıldı daha çok 43km 14 yıl önce almıştı bizimkiler geri kalan km bize ait

eneskaya6

80+ Silver
Ne desem bilemedim okuyunca insanlar ne paralarla oynuyor inan 3 milyon 5 milyon hayal paralar değil. hatta para değil müteahhitler bir daireyi Max 3 milyona mâl ediyor ve nerden baksan %100 kârla 5,6 milyona satıyor bunu düşününce özellikle son 20 yılda zengin ultra zengin oldu fakir mega fakir oldu ortada bir kesim kalmadı
Aile büyüklerimiz sağolsun kendimizi üçgenin diğer tarafına üstüne atmışız galiba..
Peşin hüküm giydirmeyelim herkese
Bu saydığın şeyler olan şeyler bunu bilmeyen yok. işin komik tarafı taahhüt bitti diye evde 1 hafta modem kapatan aile büyüğün 3-4M araba mı alacak yani :)
ne diyim kardeş o da guzel hikaye

IMG_1695.jpeg

Frkn2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Bu saydığın şeyler olan şeyler bunu bilmeyen yok. işin komik tarafı taahhüt bitti diye evde 1 hafta modem kapatan aile büyüğün 3-4M araba mı alacak yani :)

Alıntıyı görüntüle
adasasdsda yarıldım çok güzel bir noktaya parmak basmışsınız.Zaten adamın nicke bakınca (4060fetişlidinazor) dasdassdaadsads troll olduğu anlaşılıyor.Arkadaş oyunda alacak galiba arabaları.

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal

Alıntıyı görüntüle
su forumda bir hesap dogrulama felan fistan gelmesi lazım ya adam dalgaya almıs buna istinadan insanlarda yardımcı olmaya calısmıs fikrini paylaşmıs @Mehmet Yılmaz yani en azından bu dalga konularının bir cezası olmalı bu arkadaşa fikir sunmak yerine bir baskasına yardımcı olunabilirdi bu yuzden cezalandırılmalı

eneskaya6

80+ Silver
su forumda bir hesap dogrulama felan fistan gelmesi lazım ya adam dalgaya almıs buna istinadan insanlarda yardımcı olmaya calısmıs fikrini paylaşmıs @Mehmet Yılmaz yani en azından bu dalga konularının bir cezası olmalı bu arkadaşa fikir sunmak yerine bir baskasına yardımcı olunabilirdi bu yuzden cezalandırılmalı
aha duosu geldi
Hesap doğrulaması gelmeli kesinlikle!!! hayali dünyada yaşayanları göndermek lazım.

Merak etme araba konusunda forumda en çok yardımı dokunan kişilerdenim bırakta az bucuk kimin ne olduğunu anlayalım

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
aha duosu geldi
Hesap doğrulaması gelmeli kesinlikle!!! hayali dünyada yaşayanları göndermek lazım.

Merak etme araba konusunda forumda en çok yardımı dokunan kişilerdenim bırakta az bucuk kimin ne olduğunu anlayalım
Duosu derken :)

Reindi

80+ Silver
ikisinede bulaşma özellikle range son sahibi olursun bizim müteahhitte vardı senin istediğin kasadan 5 kere sandık motor yaptırdı hala dikiş tutmadı araba

Alıntıyı görüntüle
senin millete garazin ne la açıkla bakalım benide yalanlamıştın ailen fakirse 3-5 bir şey veririz karnın doyar ne bu milleti çekememek anlatsana biraz birileri zengin olunca sana noluyor anlat dinleyelim

ikisinede bulaşma özellikle range son sahibi olursun bizim müteahhitte vardı senin istediğin kasadan 5 kere sandık motor yaptırdı hala dikiş tutmadı araba

senin millete garazin ne la açıkla bakalım benide yalanlamıştın ailen fakirse 3-5 bir şey veririz karnın doyar ne bu milleti çekememek anlatsana biraz birileri zengin olunca sana noluyor anlat dinleyelim
her zaman biri böyle konu açsa allta beliriyor ya yalanlamaya çalışıyor ya başka bir şey işin gücün yok mu kardeşim çocuğum senin açsan işte veririm bak gel dükkana adam lazım zaten birazcık hava alırsın arada bizim elamanlarla mangala falan gidiyoruz valla çok eğleniyoruz bilgisayar başından kalkarsın biraz adam belki zengindir belki yalan söylüyordur konuya mesaj yazma o zaman millette para olunca ne oluyor mesela çok merak ediyorum yıllarca inanmazdım olandan zarar gelmez diye hakkaten doğru birileri istediğiniz hayatı yaşıyor diye önüne gelene laf atamazsın geçeceksin bu işleri

Son düzenleme:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

her zaman biri böyle konu açsa allta beliriyor ya yalanlamaya çalışıyor ya başka bir şey işin gücün yok mu kardeşim çocuğum senin açsan işte veririm bak gel dükkana adam lazım zaten birazcık hava alırsın arada bizim elamanlarla mangala falan gidiyoruz valla çok eğleniyoruz bilgisayar başından kalkarsın biraz adam belki zengindir belki yalan söylüyordur konuya mesaj yazma o zaman millette para olunca ne oluyor mesela çok merak ediyorum yıllarca inanmazdım olandan zarar gelmez diye hakkaten doğru birileri istediğiniz hayatı yaşıyor diye önüne gelene laf atamazsın geçeceksin bu işleri
boşver reis adam gitmiş mesaj bulmuş baksana laftan anlamaz bunlar
diamond temayı anladığımız saatlerdeyiz '' türk halkı düşük zekalı kıskanç kendinden iyi olanı çekemeyen kendinden iyi olan herkesi mahvetmek isteyen rezalet bir yapıya sahip''
arkadaşlar maddi durum iyi diye türk telekoma para bağışlayacak değiliz zaten paran kıymetli olunca geliyosun bu noktaya 2 haftadır en uygun monitörü arıyorum iade için uğraşıyorum yan ekranım kırık bi ekran biz 0 dan geldik parayı çar çur edemeyiz ki ek olarak sanki 50 milyonluk bugatti falan söz konusu
sizler bu sığ zihinlerden çıkmadıkça daha çok uğraşırsınız mesaj bulup açık aramaya :)
dizilerdeki parasının haddini hesabını bilmeyen kafasına göre harcama yapan birisi olmadığım için özür dilerim ben paramın haddini hesabını biliyorum anca bu kadar bizde teşekkürler

eneskaya6

80+ Silver

aha geldi altında sifir E300 mercedes var diyordu 1 haftada 10 kere corollası icin konu acti 🤣🤣
ben hic bisey demiyorum kendi kendinizi yalanlıyorsunuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom