kapalı otoparkta yatıyor hocam haftada bi çalıştırıyoruz sadece ondan öncede uzun yolda kullanıldı daha çok 43km 14 yıl önce almıştı bizimkiler geri kalan km bize ait
Ne desem bilemedim okuyunca insanlar ne paralarla oynuyor inan 3 milyon 5 milyon hayal paralar değil. hatta para değil müteahhitler bir daireyi Max 3 milyona mâl ediyor ve nerden baksan %100 kârla 5,6 milyona satıyor bunu düşününce özellikle son 20 yılda zengin ultra zengin oldu fakir mega fakir oldu ortada bir kesim kalmadı Aile büyüklerimiz sağolsun kendimizi üçgenin diğer tarafına üstüne atmışız galiba..
Peşin hüküm giydirmeyelim herkese
Bu saydığın şeyler olan şeyler bunu bilmeyen yok. işin komik tarafı taahhüt bitti diye evde 1 hafta modem kapatan aile büyüğün 3-4M araba mı alacak yani
ne diyim kardeş o da guzel hikaye
Bu saydığın şeyler olan şeyler bunu bilmeyen yok. işin komik tarafı taahhüt bitti diye evde 1 hafta modem kapatan aile büyüğün 3-4M araba mı alacak yani
adasasdsda yarıldım çok güzel bir noktaya parmak basmışsınız.Zaten adamın nicke bakınca (4060fetişlidinazor) dasdassdaadsads troll olduğu anlaşılıyor.Arkadaş oyunda alacak galiba arabaları.
su forumda bir hesap dogrulama felan fistan gelmesi lazım ya adam dalgaya almıs buna istinadan insanlarda yardımcı olmaya calısmıs fikrini paylaşmıs @Mehmet Yılmaz yani en azından bu dalga konularının bir cezası olmalı bu arkadaşa fikir sunmak yerine bir baskasına yardımcı olunabilirdi bu yuzden cezalandırılmalı
su forumda bir hesap dogrulama felan fistan gelmesi lazım ya adam dalgaya almıs buna istinadan insanlarda yardımcı olmaya calısmıs fikrini paylaşmıs @Mehmet Yılmaz yani en azından bu dalga konularının bir cezası olmalı bu arkadaşa fikir sunmak yerine bir baskasına yardımcı olunabilirdi bu yuzden cezalandırılmalı
ikisinede bulaşma özellikle range son sahibi olursun bizim müteahhitte vardı senin istediğin kasadan 5 kere sandık motor yaptırdı hala dikiş tutmadı araba
senin millete garazin ne la açıkla bakalım benide yalanlamıştın ailen fakirse 3-5 bir şey veririz karnın doyar ne bu milleti çekememek anlatsana biraz birileri zengin olunca sana noluyor anlat dinleyelim
ikisinede bulaşma özellikle range son sahibi olursun bizim müteahhitte vardı senin istediğin kasadan 5 kere sandık motor yaptırdı hala dikiş tutmadı araba
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin millete garazin ne la açıkla bakalım benide yalanlamıştın ailen fakirse 3-5 bir şey veririz karnın doyar ne bu milleti çekememek anlatsana biraz birileri zengin olunca sana noluyor anlat dinleyelim
her zaman biri böyle konu açsa allta beliriyor ya yalanlamaya çalışıyor ya başka bir şey işin gücün yok mu kardeşim çocuğum senin açsan işte veririm bak gel dükkana adam lazım zaten birazcık hava alırsın arada bizim elamanlarla mangala falan gidiyoruz valla çok eğleniyoruz bilgisayar başından kalkarsın biraz adam belki zengindir belki yalan söylüyordur konuya mesaj yazma o zaman millette para olunca ne oluyor mesela çok merak ediyorum yıllarca inanmazdım olandan zarar gelmez diye hakkaten doğru birileri istediğiniz hayatı yaşıyor diye önüne gelene laf atamazsın geçeceksin bu işleri
her zaman biri böyle konu açsa allta beliriyor ya yalanlamaya çalışıyor ya başka bir şey işin gücün yok mu kardeşim çocuğum senin açsan işte veririm bak gel dükkana adam lazım zaten birazcık hava alırsın arada bizim elamanlarla mangala falan gidiyoruz valla çok eğleniyoruz bilgisayar başından kalkarsın biraz adam belki zengindir belki yalan söylüyordur konuya mesaj yazma o zaman millette para olunca ne oluyor mesela çok merak ediyorum yıllarca inanmazdım olandan zarar gelmez diye hakkaten doğru birileri istediğiniz hayatı yaşıyor diye önüne gelene laf atamazsın geçeceksin bu işleri
boşver reis adam gitmiş mesaj bulmuş baksana laftan anlamaz bunlar
diamond temayı anladığımız saatlerdeyiz '' türk halkı düşük zekalı kıskanç kendinden iyi olanı çekemeyen kendinden iyi olan herkesi mahvetmek isteyen rezalet bir yapıya sahip''
arkadaşlar maddi durum iyi diye türk telekoma para bağışlayacak değiliz zaten paran kıymetli olunca geliyosun bu noktaya 2 haftadır en uygun monitörü arıyorum iade için uğraşıyorum yan ekranım kırık bi ekran biz 0 dan geldik parayı çar çur edemeyiz ki ek olarak sanki 50 milyonluk bugatti falan söz konusu
sizler bu sığ zihinlerden çıkmadıkça daha çok uğraşırsınız mesaj bulup açık aramaya
dizilerdeki parasının haddini hesabını bilmeyen kafasına göre harcama yapan birisi olmadığım için özür dilerim ben paramın haddini hesabını biliyorum anca bu kadar bizde teşekkürler