TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,990
ben olsam panemeralarada bakardım düşük km varsa tabii ki onlarda ağırlığı olan araçlar mafya takılabilirsin bi özel plaka bi çakar ileHey maşallah
ben olsam panemeralarada bakardım düşük km varsa tabii ki onlarda ağırlığı olan araçlar mafya takılabilirsin bi özel plaka bi çakar ileHey maşallah
Reis geçmişi çok önemli onda vermez sende verir range bu belli olmaz.Ya bizim bi abi var müteahhit biniyor aynısına "gardaşım diyor hiç sorun yaşamıyorum ben adam gibi kullanmıyorlar arabayı diyo" alakası var mı range i ne kadar adam gibi kullanabilirsin ki bence
o direk hiç kullanmıyor dükkanın önü araba dolu karambol kullanıyolar![]()
Babam karşıt reis böyle şeylere özel plaka okeyde çakar takarsam kendi söker film söken trafik polisi gibiben olsam panemeralarada bakardım düşük km varsa tabii ki onlarda ağırlığı olan araçlar mafya takılabilirsin bi özel plaka bi çakar ile
Doğru diyosunda velar kaç para iyice katlamadı mı fiyatReis geçmişi çok önemli onda vermez sende verir range bu belli olmaz.
Bir motor kırıyor ustasıyla işçiliğiyle bir araba parası daha bayılıyorsun.
Sıfırı dururken bunlara para verilmez kral.
O gözleri porsche’nin farları tahrik etmiycek de ne edicek. Dış görünüşe bakarsanız gayış gibi bi araç içinde yatan motor da iyi eğer genç işi bir araç istiyorsanız Porsche’nin arazi araçlarıda dediğiniz gibi hem cayanneler hemde macanlar çok iyi makineler.Hey maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama işte porşun o agresif ön farları adeta tahrik ediyo beni aşırı hoşuma gidiyor.
xc90 amcamda var kullanmıştım o da fısır fısır araba ama genç işi olsun istiyorum birazcık
O arabaya binen adam bunada biner zaten hocam.Babam karşıt reis böyle şeylere özel plaka okeyde çakar takarsam kendi söker film söken trafik polisi gibi
Doğru diyosunda velar kaç para iyice katlamadı mı fiyat
Aynı dili konuşuyoruz bayıldım mesajaO gözleri porsche’nin farları tahrik etmiycek de ne edicek. Dış görünüşe bakarsanız gayış gibi bi araç içinde yatan motor da iyi eğer genç işi bir araç istiyorsanız Porsche’nin arazi araçlarıda dediğiniz gibi hem cayanneler hemde macanlar çok iyi makineler.
Daha 4500 km de cillopAynı dili konuşuyoruz bayıldım mesaja![]()
bu arada almadan önce eğer Allah korusun yaşayacağın büyük veya küçük kazalarda arayacağın parça zorluğunuda düşünmeyi unutma.O gözleri porsche’nin farları tahrik etmiycek de ne edicek. Dış görünüşe bakarsanız gayış gibi bi araç içinde yatan motor da iyi eğer genç işi bir araç istiyorsanız Porsche’nin arazi araçlarıda dediğiniz gibi hem cayanneler hemde macanlar çok iyi makineler.
Canlı bombaO arabaya binen adam bunada biner zaten hocam.
Yanlış anlaşılmasın bende range ciyim range in bambaşka bir duruşu heybeti var ama eskilerine para vermem aga canlı bomba.
Bunu ben alana kadar 50.000 km olur 2-3 yılaDaha 4500 km de cillop![]()
Yeni şoförüm kullanmayı dedemin yadigar tofaşda öğrendim panikmiş heyecanmış sorun değil iyi şoförüm ama trafikte senin kadar diğerlerininde iyi olması lazım malumbu arada almadan önce eğer Allah korusun yaşayacağın büyük veya küçük kazalarda arayacağın parça zorluğunuda düşünmeyi unutma.
Reis range apayrı bir dünya ya bambaşka bir cumhuriyet.Canlı bomba
Reis veların arka tasarımı sevmiyorum ben galiba
Anlamışsındır benim ne kadar kararsız olduğumu velar hakkında da kararsızım çirkin miii güzel miii
Bunu ben alana kadar 50.000 km olur 2-3 yıla
O zaman babamada bi danışayım da porşdan devam ya hiç bekleyesim yokReis range apayrı bir dünya ya bambaşka bir cumhuriyet.
Porsche falan bilmiyorum bunun yanında bana gelmiyor.
Bunun tek sıkıntısı alacaksan sıfır alacaksın porsche 2. el alabilirsin ama bunun 2.eli sıkıntı aga.
Aynen dediğin gibi sen iyi sürsen bile eğer nasibinde yoksa kaza seni buluyor bu yüzden bunu düşünmende fayda var.Yeni şoförüm kullanmayı dedemin yadigar tofaşda öğrendim panikmiş heyecanmış sorun değil iyi şoförüm ama trafikte senin kadar diğerlerininde iyi olması lazım malum