Hangi arabayı alacağına bir şey diyemem fakat sana kısaca şöyle anlatayım opel sağlamlık olarak bana kalırsa iyidir fransaya geçti şimdi galiba kalitesi düşmüş olabilir ama konfor bekleme en azından corsa astra gibi araçlardan gerçekten çok rahatsız bi tek vectra iyi gibiydi oda eski makam araçları olarak kullanılıyordu scirocco yaşına uygun fakat temizini bulmak zor çünkü genç arabası kazası bol özellikle önden girmiş oluyorlar ön 3 parça değişmemiş scirocco bulmak çok zor bana kalırsa hondadanında temizini bulmak zor piyasa arabası vs. temiz bulursan düşünebilirsin kendimde satıyorum honda civic ilgilenirsen yazabilirsin oynanmamış araç yani genel olarak toparlamak gerekirse şöyle ihtiyacını belirle bütçeni belirle donanım arşivi harici araç forumları var oraya bakarak hangi markanın hangi kronik sorunu var bakabilirsin biri otomatik ister biri manuel biri suv ister biri normal araç gibi gibi ne istediğini seçmen gerek önce alta bırakıyorum kendi sattığım aracımı otomatik vitese geçmek için satıyorum ailem manuel kullanamıyor.
İlgilenirsen yazabilirsin abim verdi ilanı görkemin arkadaşıyım yazarsan yardımcı olur